Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοντράρονται τα δυο… άκρα

Κοντράρονται τα δυο… άκρα
Η ουραγός Ορεστιάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό (26/11, 19.00, Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης) για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» .

«Λίγοι αλλά λέοντες»

Ο νέος τεχνικός της Ορεστιάδας Σωτήρης Μπεκιάρης δήλωσε: «Την τελευταία εβδομάδα αλλάξαμε αρκετά πράγματα εντός κι εκτός ομάδας. Το σίγουρο είναι πως θα παρουσιάσουμε άλλη εικόνα από αυτή που είχαμε έως τώρα. Είμαστε λίγοι αλλά λέοντες και θα το δείξουμε στο γήπεδο παρότι γνωρίζουμε πως δεν έχουμε πολλές λύσεις απέναντι στον πρωτοπόρο και υποψήφιο πρωταθλητή».

Χωρίς Αγκάμεζ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Ορεστιάδα χωρίς τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος πήρε ειδική άδεια, καθώς περιμένει από ώρα σε ώρα να γίνει πατέρας!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Ήρθαμε στην Ορεστιάδα με μοναδικό στόχο να πετύχουμε την έκτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνουμε στην κορυφή. Δεν μας απασχολεί η κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το δικό μας παιχνίδι και να παρουσιαζόμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Σε όλους τους αγώνες από την αρχή ως το τέλος».