A2

Κόρινθος: «Μη μειώνετε τη νίκη μας»

Κόρινθος: «Μη μειώνετε τη νίκη μας»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε και η Κόρινθος για το ντέρμπι θρίλερ με τον Πανιώνιο, το οποίο κέρδισε με 3-2 και επισημαίνει έμμεσα προς την ομάδα της Ν.Σμύρνης ό,τι δεν πρέπει να μειώνεται το μέγεθος της μεγάλης ανατροπής που πέτυχαν οι αθλήτριες και ο προπονητής του συλλόγου.

Αναλυτικά το κείμενο διαμαρτυρίας της Κορίνθου:

«Σε ένα μεγάλο παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, που απολαύσαμε όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο κλειστό Κορίνθου αλλά και πολλοί φίλοι μέσω live streaming που ήταν μια προσφορά της ΑΣΠ Κορίνθου σε όλους τους φιλάθλους.

Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει την αήττητη μέχρι χτες ομάδα του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι που αντί να είναι πρωταγωνίστριες οι αθλήτριες των ομάδων κατάφερε η διαιτησία να πάρει τον ρόλο αυτόν…

Με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα… κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας, κίτρινες σε αθλήτριες μας… πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευνοήθηκε η ομάδα μας και δεν μειώνετε το μέγεθος της νίκης μας με ανατροπή από 0-2 … Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που για άλλη μια φορά γεμίσανε το κλειστό.
Το ταξίδι συνεχίζεται…

ΑΣΠ Κόρινθος Γραφείο Τύπου.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...