BEACH VOLLEY

Κορίτσια παντός καιρού

Κορίτσια παντός καιρού

Μπλοκ, βουτιές στην άμμο και άμυνες μέχρι και με το… πόδι περιείχε η 2η ημέρα του πρώτου τουρνουά Masters Beach Volley 2015 για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, για το Κυρίως Ταμπλό των γυναικών.

Αν και ξεκίνησαν να παίζουν στη βροχή όπως οι άνδρες, έτσι και τα κορίτσια, στη συνέχεια το σκηνικό στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι στην Καρδία της Θεσσαλονίκης άλλαξε και έγινε άκρως καλοκαιρινό.

Τα φαβορί… ίδρωσαν αλλά τελικά βρήκαν λύσεις έναντι των αντιπάλων τους και συνεχίζουν σήμερα την πορεία τους προς τον τίτλο. Στις μισές από τις 16 αναμετρήσεις οι νικήτριες προέκυψαν στα τρία σετ, ανεβάζοντας την… αδρεναλίνη στα ύψη.

Η εθνική ομάδα beach volley της Βουλγαρίας (Mishonova I./ Angelova S.) προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά με 3Χ3 και στις 12π.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα, που θα νικήσει αύριο στις 10π.μ. εκ των Δηλαβέρη Α./ Τέζα Α. και Γεωργοπούλου Α. / Κουμβάκη Α. που αναμετρώνται στις 12π.μ..

Ενώ αμέσως μετά από το ταμπλό των νικητών οι Ελληνίδες διεθνείς, Καραγκούνη Π./ Μεθενίτη Π. με 2Χ2 -με τις δύο νίκες να κρίνονται στο τάι μπρέικ- θα αγωνιστούν με τις νικήτριες εκ των Παρασκάκη Γ./Τσοπούλου Κ.-Κούρδογλου Μ. / Ματιάδη Β. που αναμετρώνται στις 10π.μ..