Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Κορωνοπάρτι» ευθυνών στη Volleyleague

«Κορωνοπάρτι» ευθυνών στη Volleyleague

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague, με την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας-ΑΟΠ Κηφισιάς να αναβάλλεται ανήμερα της διεξαγωγής του!

Η ομάδα της Κηφισιάς ζήτησε εγγράφως από τη Δευτέρα μέσω της ΕΣΑΠ να πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ και όχι rapid test στο Φίλιππο Βέροιας, καθότι μην ξεχνάμε ότι είχε το τελευταίο διάστημα κρούσματα κορονοϊού, με γνώμονα τη διασφάλιση της αναμέτρησης και της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Η εγκύκλιος θετικού κρούσματος με βάση τις οδηγίες της ΕΣΑΠ:

egkiklios_covid19

Έτσι κι έγινε από τη νεοφώτιστη ομάδα που χθες προχώρησε σε μοριακά τεστ με τα αποτελέσματα να δείχνουν υψηλό ιικό φορτίο (κοινώς πολλά θετικά κρούσματα)!

Η ΕΣΑΠ έσπευσε να ματαιώσει ακόμα μια αναμέτρηση, βάζοντας σε αναβολή ολόκληρη την 13η αγωνιστική αλλά πλέον τα ερωτηματικά και οι ευθύνες είναι πολλές για τη διοργανώτρια Αρχή.

Πώς είναι δυνατόν να έχει ξεφύγει το πρωτόκολλο παντελώς και στις ομάδες να γίνεται «κορονοπάρτι»; Πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείται ακόμα και εκτός έδρας μια αναμέτρηση όταν μένουν σε ξενοδοχείο μέλη της αποστολής πίσω λόγω συμπτωμάτων; Πώς μπορεί κανείς να επαναλαμβάνει το λάθος με την αναμέτρηση ΑΟΠ Κηφισιάς-Φίλιππος Βέροιας, η οποία ήταν και η αρχή του ντόμινο των κρουσμάτων σε έξι από τις οχτώ ομάδες του πρωταθλήματος; Πώς ακριβώς επιστρέφουν –οργανωμένα- οι ομάδες στις πόλεις τους με επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα σε υγιείς αθλητές; Αλλά και πώς μπαίνουν ξανά να αγωνιστούν με τα πλήρη αναξιόπιστα –όπως αποδεικνύεται- rapid test;!

Για ακόμα μια φορά οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
17/04/2021

MVP o Ράϊτς

Ο Ιβάν Ραϊτς του Φοίνικα Σύρου αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής των Play-off της Volleyleague, καθώς ο Κροάτης διαγώνιος των Πειρατών ήταν ο κορυφαίος...