A2

Κότσι-Ζούπα και “από μηχανής Θεός” στην ΑΕΚ

Κότσι-Ζούπα και “από μηχανής Θεός” στην ΑΕΚ

Τα “κιτρινόμαυρα” θα φορούν τη νέα χρονιά στη σάλα οι διεθνείς άσοι του μπιτς βόλεϊ Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι, που έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις, χρειάστηκε μία σημαντική παρέμβαση, ώστε να πειστούν να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια της “Ένωσης” για άνοδο στην Volleyleague.

Κυριολεκτικά λοιπόν την ύστατη ώρα και ενώ το… GPS τους έδειχνε Καλαμάτα, οι Κότσι -Ζούπα, που έφτασαν μία ανάσα από τη μεσσηνιακή ομάδα, έκαναν… στροφή και βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ.

Εκεί έπειτα από πολλές συζητήσεις και φοβερή προσπάθεια της διοίκησης έδειξαν να “ψήνονται”, ωστόσο για την οριστική μεταγραφή χρειάστηκε μια ανθρώπινη παρέμβαση.

Πραγματικά ως… από μηχανής θεός, άνθρωπος του χώρου γνωστός για τα “κιτρινόμαυρα” του αισθήματα, παρενέβη στις διαβουλεύσεις και με την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε η μεταγραφή των δυο πρωταθλητών ολοκληρώθηκε.  Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ πίνουν νερό στο όνομά αυτού του ανθρώπου, το όνομα του οποίου τηρείται ως  ως “επτασφράγιστο μυστικό”.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν μετά το Κολλέγιο και το Ρέθυμνο οι δύο συμπαίκτες στην άμμο θα συνεχίσουν να είναι αχώριστο δίδυμο και στη σάλα, σε ένα σωματείο πάντως που παρουσία της team manager, Πόλας Κίτσου και του προπονητή της γυναικείας ομάδας, Μανόλη Ρουμελιώτη, θυμίζει κάτι από την ατμόσφαιρα του beach volley!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...