Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουκούλι με εγγυήσεις ΕΣΑΠ η Παναχαϊκή

Κουκούλι με εγγυήσεις ΕΣΑΠ η Παναχαϊκή

Στο κλειστό γήπεδο στο Κουκούλι θα αγωνίζεται και επίσημα τη νέα χρονιά η Παναχαΐκή η οποία πλέον κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να έχει έτοιμο το γήπεδο εν όψει της 1ης αγωνιστικής της Α1 που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου.

Μπορεί η προετοιμασία της Παναχαϊκής να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο οι Πατρινοί φρόντισαν να κλείσουν οριστικά το θέμα της έδρας δηλώνοντας και επίσημα στην ΕΣΑΠ το γήπεδο στο Κουκούλι.

Ένα γήπεδο όπου πρέπει να γίνουν αρκετές διορθώσεις και επισκευές προκειμένου να αποκτήσει την εικόνα και να πληρεί τις προδιαγραφές της ΕΣΑΠ.

Ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τα έργα έχει ξεκινήσει με τον Νίκο Ρουμελιώτη να τονίζει χαρακτηριστικά πως «Χρειάζεται να κάνουμε… χειρουργική επέμβαση, για να προλάβουμε τις απαιτήσεις της ΕΣΑΠ».
Συγκεκριμένα, θα γίνουν επιδιορθώσεις στο πάτωμα, στις κερκίδες ώστε η χωρητικότητα να φτάσει τις 800 θέσεις που απαιτεί η νέα προκήρυξη της Λίγκας, ενώ θα μπουν και τα «κοκκινόμαυρα» χρώματα της Παναχαϊκής για να κάνουν «σπίτι» το εν λόγω κλειστό.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΑΦΛΕΞ…

Το πιο σοβαρό θέμα που προκύπτει, είναι ότι αυτή τη στιγμή το δάπεδο δεν ενδείκνειται για αγώνες βόλεϊ και οι υπεύθυνοι του ΠΕΑΚ θα χρειαστούν περίπου 10 ημέρες για να τοποθετήσουν το νέο δάπεδο ώστε να φιλοξενήσει αγώνες της «Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
Μάλιστα η ΕΣΑΠ, «υποσχέθηκε» πως σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι έτοιμο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, θα στείλει ειδικό τάραφλεξ για να στρωθεί στο «Δ. Τόφαλος» και να δοθεί εκεί το παιχνίδι, αλλά στόχος των «ροσονέρι» είναι να είναι έτοιμη η νέα έδρα της ομάδας και να φιλοξενήσει εκεί τους «ερυθρόλευκους».

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ…

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε με τα Παιδικοεφηβικά τμήματα της Παναχαϊκής, αφού η μεταφορά της ομάδας από την Αγυιά στο Κουκούλι, καθιστά αδύνατη την μετάβαση των παιδιών στο νέο γήπεδο.
Γι’ αυτό η ομάδα εξασφάλισε την μεταφορά τους προς και από το Κουκούλι με πούλμαν κάθε φορά που θα υπάρχει προπόνηση, λύνοντας έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα για τα παιδιά που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ αλλά και θα βρίσκονται στις ακαδημίες της «βασίλισσας».