Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κούλουμα στην… Πυλαία

Κούλουμα στην… Πυλαία

Να πετάξουν χαρταετό κορυφής και να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος θέλουν οι «ασπρόμαυροι» του ΠΑΟΚ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 17η αγωνιστική της Α1 των ανδρών.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμο να είναι έτοιμος να πετάξει χαρταετό τηρώντας τα έθιμα της Καθαρής Δευτέρας, ωστόσο ορισμένοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρίποντο στο κλειστό της Πυλαίας.

ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης λίγες μέρες μετά την μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, αναμετρώνται εκ νέου αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυροι» του Γιάννη Καλμαζίδη θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση και να κρατήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να συνεχίσουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις.

Μετά το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τους οπαδούς του στο γήπεδο της Πυλαίας κατά τον αγώνα μπάσκετ, άπαντες περιμένουν τον κόσμο τους την Καθαρά Δευτέρα για να τους βοηθήσουν να φθάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και καταστρώνει απρόσκοπτος τα πλάνα του.

Παντακίδης : «Να ζευγαρώσουμε τις νίκες μας»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Το δεύτερο συνεχόμενο με τον Εθνικό. Το πρώτο για το κύπελλο το κερδίσαμε με 3-0 μέσα στην Αλεξανδρούπολη και πήραμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμα νίκη».

Φαβορί ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη που θα του κρατήσει ανοικτή την πόρτα της 4άδας θέλει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Μουστακίδη μετά την ήττα τους στον Έβρο για το Κύπελλο, θέλουν να πάρουν την ρεβάνς και να ξαναμπούνε δυναμικά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των Θρακιωτών δεν έχει κάποιο πρόβλημα και έτσι με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ωστόσο ο Σάκης Μουστακίδης έχρισε φαβορί της αναμέτρησης τον ΠΑΟΚ τονίζοντας «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και το έδειξε και στο πρόσφατο ματς κυπέλλου. Με την ενίσχυση που έχει κάνει έχει ανέβει επίπεδο. Δεν έχουμε κόμπλεξ να το παραδεχτούμε, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη. Οι παίκτες μου πρέπει να συνηθίσουν στην πίεση. Πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι όλα τα ματς εύκολα και αυτοί οι αγώνες τους κάνουν καλό. Θέλουμε να μπούμε την 4αδα αλλά ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στον Εθνικό».

Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου

Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» 19.00 (Novasports-3): ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός

Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Κουκουμάκας. Γραμματεία: Καρακούλια