ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κουμεντάκης : «Ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια»

Κουμεντάκης : «Ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια»

Η ολοκλήρωση του τελικού στην Ρόδο βρήκε τους «ασπρόμαυρους» του Ντανιέλε Ρίτσι να πανηγυρίσουν το τρόπαιο με τους Κουμεντάκη, Τακουρίδη, Τερζή και Κωνσταντινίδη να αφιερώνουν το Κύπελλο στους φίλους του ΠΑΟΚ και να υπόσχονται ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα…

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης φεύγει από την Ρόδο με δύο τρόπαια καθώς εκτός από αυτό του Κυπέλλου κατέκτησε και τον τίτλο του MVP του Final 4.

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον διεθνή ακραίο του ΠΑΟΚ που δήλωσε έτοιμος να χαρίσει και άλλες χαρές στους φίλους της ομάδας

Ο Θρακιώτης άσος του Δικεφάλου τόνισε  «Είμαι πολύ ευτυχισμένος.  Δεν λέει κάτι ο τίτλους του MVP, αλλά λέει πολλά το Κύπελλο. Είναι καταπληκτικοί οι συμπαίκτες μου που με ανέχονται και θα συνεχίσουν να με ανέχονται. Ελπίζω να τους δίνω χαρά. Ο Γιάννης είναι κολλητός μου και με πήρε από το χέρι και με έβαλε στην ομάδα. Αυτός ο ΠΑΟΚ που είδατε στην Ρόδο είναι ο μισός από αυτόν που θα δείτε στην συνέχεια».

Τακουρίδης : «Αφιερωμένο στον Νάσο»

Ο Γιάννης Τακουρίδης εμφανώς χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε  «Είναι μεγάλη μέρα για εμάς, για τον ΠΑΟΚ για τον κόσμο μας.  Εχθές είχε γενέθλια η ομάδα και πιστεύω κάναμε ένα μεγάλο δώρο σε όσους πιστεύουν σε εμάς. Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον  Νάσο που σαν εχθές έφυγε πριν έναν χρόνο από την ζωή.  Όλοι παίζουν σαν οικογένεια και δεν θα αλλάξει αυτό. Δείξαμε σεβασμό και προσοχή στον Ηρακλή που έχει πολλούς έμπειρους παίκτες»

Στη συνέχεια περιμένουμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Να δουλέψουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα. Στόχος να περάσουμε τελικό και εκεί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Να δίνουμε την ψυχή μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Τερζής «Ραντεβού στην Θεσσαλονίκη»

Ο Θάνος Τερζής κατέκτησε το Κύπελλο και έκλεισε ραντεβού με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο Μακεδονία λέγοντας «Ευχαριστούμε τον κόσμο και το αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Το πήραμε για αυτούς και τους περιμένουμε στο αεροδρόμιο».

Κωνσταντινίδης : «Σήμερα πανηγυρίζουμε, από αύριο δουλειά»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της καριέρας του δήλωσε ο λίμπερο των «ασπρόμαυρων» Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος όμως φρόντισε να κοιτάξει και την επόμενη μέρα υποσχόμενος σκληρή δουλειά.

Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο των «ασπρόμαυρων» τόνισε «Είναι η πρώτη φορά που κατακτώ στην καριέρα μου το Κύπελλο. Είμαι χαρούμενος, Ήταν τεράστια η προσπάθεια…  Εχθές κάναμε μια συγκλονιστική προσπάθεια και σήμερα πανηγυρίζουμε. Από αύριο δουλειά και πάλι».

Παντακίδης : «Αφιερωμένο στον Νάσο»

Από κοντρά και ο Γιάννης Παντακίδης ο οποίος και αφιέρωσε το τρόπαιο στον Νάσο λέγοντας  «Αυτό που έγινε το διήμερο είναι αφιερωμένο στον Νάσο ο οποίος πριν ένα χρόνο έχασε την ζωή του σε τροχαίο…