ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κουμεντάκτης : «Στο τέλος το ταμείο»

Κουμεντάκτης : «Στο τέλος το ταμείο»

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στο European League βλέπει ο Ραφαήλ Κουμεντάκτης ο οποίος λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων της Ελλάδας στον Εύοσμο κόντρα στην Ρουμανία (20:00/ΕΡΤ 2)…

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής με «χαλάρωμα» καθώς το βράδυ στον Εύοσμο καλείται να παρουσιαστεί δυνατή και «φρέσκια» απέναντι στην Ρουμανία.

Η ώρα της αλήθειας για το European League έφθασε με τους διεθνείς μας να δηλώνει αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο και να δείξουν εκ νέου ανταγωνιστικοί.

Ο Ραφαήλ Κουμαντάκης λίγο μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης αναφερόμενος στην διοργάνωση τόνισε πως «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα, όπου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε την κάθε μέρα, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Από εκεί και μετά για τα παιχνίδια του Ομίλου δήλωσε «Σίγουρα η ομάδα έχει φιλοδοξίες μετά και την περσινή μας παρουσία στον τελικό, όμως όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα. Ο όμιλος μας έχει καλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να φτάσουν στο φάιναλ φορ για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο World League, αλλά κι εμείς δεν πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος».

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στο Final 4 που θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Αυγούστου στην Πολωνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Β’ ομίλου

Παρασκευή 10 Ιουλίου

20:00, Ελλάδα – Ρουμανία

Σάββατο 11 Ιουλίου

17:00, Τουρκία – Σλοβενία

20:00, Ελλάδα – Ρουμανία

21:30, Κροατία – Λευκορωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου

17:00, Τουρκία – Σλοβενία

21:30, Κροατία – Λευκορωσία