ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Κουπάτες» οι Νεάνιδες του Πανναξιακού

«Κουπάτες» οι Νεάνιδες του Πανναξιακού

Μπορεί στην πρόσφατη κοπή της πίτας των τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού Α.Ο.Ν το φλουρί να έπεσε στην Παγκορασίδα Δράγαζη, που μαζί με τις συμπαίκτριές της κέρδισαν  ένα τραπέζι από τη διοίκηση, όμως οι Νεάνιδες του συλλόγου είναι αυτές που “μέθυσαν” πριν λίγη ώρα από το νέκταρ της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

mats_paon_neorio. jpg

Στον τελικό του κατάμεστου κλειστού της Νάξου οι νεαρές “οικοδέσποινες”, μολονότι μετά το νικηφόρο 3-1 στη Σύρο χρειάζονταν μόλις 2 σετ, ένα βαθμό δηλαδή για την στέψη, επικράτησαν με 3-0 (25-12, 25-20, 25-14) σετ του Νεώριου Σύρου και το… πάρτι άρχισε!

neanides_paon_selfie  paon-neorio

Χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά και φυσικά οι παραδοσιακές… φωτό σέλφι ήταν το απόλυτο σκηνικό ευτυχίας του… έργου των ξέφρενων πανηγυρισμών των πρωταγωνιστριών του Γιάννη Φραγκίσκου, ωστόσο το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας κέρδισαν και οι άξιες φιναλίστ του κ. Σκέρτα, που μετά την περσινή κατάκτηση του συμπολίτη του, Φοίνικα Σύρου, είδε το βαρύτιμο τρόπαιο να “πλέει” φέτος στη Νάξο.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου Λ., Αναγνώστου Β., Γερόντη, Ζαζάνη, Παντελιά, Βασιλάκη, Σταυροπούλου, Βαθρακοκοίλη, Ρώτα, Βόμβα.
ΑΣΕ Νεωρίου (Σκέρτας): Ρούσσου Α., Πρίιντεζη Μ., Κοκμοτού Ν., Μπουντούρη, Κοκμοτού Β., Πάχη, Παπουτσά, Σκουλάτου, Καραβανά.

Φωτό: Μάκης Καραγιάννης