ΔΙΕΘΝΗ

Κουπάτος και ο Πετρέας στη Γαλλία (φωτ.)!

Κουπάτος και ο Πετρέας στη Γαλλία (φωτ.)!

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός πανηγύριζε το απόγευμα της Κυριακής το Κύπελλο Ελλάδας 2016 και στη Γαλλία αργά το βράδυ ο… πολεμιστής και διεθνής κεντρικός μας, Γιώργος Πετρέας ανέβαινε με την ελληνική σημαία στους ώμους το βάθρο για να στεφθεί Κυπελλούχος Γαλλίας με την Αζαξιό!

ajaccio+coupe

Η ομάδα του Πετρέα σήκωσε την κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία (ιδρύθηκε το 1967) της παρουσία 300 φίλων μέσα στο Stade de Coubertin και αναμένεται να καεί το νησί στην επιστροφή της στην πρωτεύουσα της Κορσικής.

Ο τελικός δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Έλληνα διεθνή, καθώς η Ρεν -αν και ομάδα της δεύτερης κατηγορίας- αποδείχτηκε αντίπαλος υψηλού επιπέδου, επιβεβαιώνοντας το λόγο που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της κατηγορίας της.

petreas7

Στην απονομή ο Πετρέας με την ελληνική σημαία πανηγύρισε σα μικρό παιδί την κούπα ενώ φωτογραφήθηκε* με το τρόπαιο γεμάτος χαρά και περηφάνεια! Φυσικά η επιτυχία αυτή.. έκανε πρωτοσέλιδο την γαλλική ομάδα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αζαξιό με ανακοίνωσή της συνεχάρη τη Ρεν για την αξιόμαχη παρουσία της στον τελικό!

prwtoselido_petreas

* Η φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ στο facebook