Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουρνέτας: «Είναι ωραίο να τελειώνεις ψηλά»

Κουρνέτας: «Είναι ωραίο να τελειώνεις ψηλά»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας ήταν καλέσμένος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την επιθυμία του να είναι ξ σεζόν που ολοκληρώθηκε η τελευταία του στο τάραφλεξ.

Τα λόγια του πολύπειρου πασαδόρου ήταν χαρακτηριστικά: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ήταν το τελευταίο ματς (σ.σ στην Πυλαία). Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω, το έχω μεταφέρει και στον πρόεδρο και στα παιδιά.Είναι ωραίο να τελειώνεις ψηλά. Είναι μια σκέψη την έχω δουλέψει αρκετά. Έχει τελειώσει το 90λεπτο και παίζουμε με τις… καθυστερήσεις».

Το «αντίο» μάλλον πλησιάζει για έναν σπουδαίο αθλητή «κόσμημα» για το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό, όπως επεσήμανε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος αν δεν… μεταπείσει τον Κουρνέτα να παρατείνει την αγωνιστική του παρουσία, τότε θα πρέπει άμεσα να αναζητήσει τον πασαδόρο που θα στηρίξει τα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Αλλά και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος αποκάλυψε την επιθυμία που είχε να τιμήσει τους… γονείς του Κουρνέτα πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, κάτι όμως που δεν πραγματοποιήθηκε. «Ήθελα να βραβεύσω τους γονείς του Βασίλη που έχουν διαμορφωσει αυτό τον χαρακτήρα, έχουν φτιάξει αυτόν τον άνθρωπο πρώτα και μετά τον αθλητή. Λόγω ανυπέρβητων προβλημάτων δεν μπορούσαν να ανέβουν οι γονείς του αλλά θα το κάνουμε».