ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κουρνέτας: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης»

Κουρνέτας: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης»

Παρά την σφοδρή απογοήτευση και την πικρία του για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός του “Δικέφαλου του Βορρά”, Βασίλης Κουρνέτας υποστήριξε ότι η νέα ήττα από τους ερυθρόλευκους έχει να κάνει με την ψυχολογία των πρωταθλητών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το League Cup “Νίκος Σαμαράς” δεν κατάφερε ούτε στο Κύπελλο Ελλάδας να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα και το… φάντασμα της Ερμούπολης ξύπνησε στην Γλυφάδα, φανερώνοντας το… σύμπλεγμα που εμφανίζει κόντρα στην ομάδα του Πιάτσα.

“Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και το σετ στη Σύρο μας κόστισε και το κουβαλάγαμε καιρό. Αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη θλίψη, στενοχώρια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χάνουμε έτσι τα ματς από τον Ολυμπιακό και αυτό σίγουρα μας δημιουργεί πρόβλημα.

Πρέπει να συνεχίσουμε, το χρωστάμε στους εαυτους μας, γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζεις το 50% της ομάδας, να δημιουργήσεις σε τόσο μικρό διάστημα την αυτοπεποίθηση για την κατάκτηση τίτλων. Φτάσαμε τόσο κοντά μας και μας δημιουργεί πικρία”.

Αναφερόμενος στο αν ο αντίπαλός του στο σημερινό ημιτελικό ήταν καλύτερος υποστήριξε ότι “δεν θεωρώ ότι ήταν καλύτερος, στην Σύρο μετά το 2-0 εκτός από ψυχολογία, έπαιξε και καλό βόλεϊ , ωστόσο σήμερα οι αλλαγές τον βοήθησαν. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά…”.