ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κουρνέτας : «Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Κουρνέτας : «Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Απογοητευμένος και προβληματισμένος για τον τρόπο που ήρθε η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ο Βασίλης Κουρνέτας με τον έμπειρο πασαδόρο να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ πλέον καλείται να συνεχίσει και να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του…

Να μαζέψει τα κομμάτια του και να προχωρήσει μετά από την νέα ήττα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο καλείται ο ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Κουρνέτα να δηλώνει πλέον πως η κατάσταση επηρεάζει την ομάδα ρίχοντας την αυτοπεποίθησή της.

Ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ μιλώντας στο Volleyplanet τόνισε «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σκυθρωπή και αμίλητη. Αυτά τα πράγματα γίνονται στον αθλητισμό αλλά δεύτερη φορά μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να χάνουμε ένα σετ από το 21-24 μας στεναχωρεί ιδιαίτερα.

Για εμάς το Κύπελλο ήταν μια ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι αφού στο πρωτάθλημα έχουμε χάσει έδαφος και ήμαστε 4οι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτή η ομάδα προσπαθεί και προσπάθησε μετά τον Ιανουάριο να βρει ταυτότητα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλάζοντας σύνθεση μισή ομάδα και προπονητή.

Ίσως το ότι η ομάδα δημιουργήθηκε αργότερα έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όπως χάσαμε 2 τρόπαια. Έτσι πως χάσαμε από τον Ολυμπιακό «χαλά» λίγο  το μυαλό μας. Μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο ίσως υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθηση η οποία κοστίζει στα κρίσιμα σημεία.  Αυτό που απομένει είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά και στον Σύλλογο».