Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουρνέτας : “Ο Γιαμπλόνσκι έδωσε λύσεις”

Κουρνέτας : “Ο Γιαμπλόνσκι έδωσε λύσεις”

Τα εύσημα στον Τζέϊσον Γιαμπλόνσκι έδωσε ο Βασίλης Κουρνέτας μετά τον πρώτο τελικό στην Σύρο με τον έμπειρο πασαδόρο να δηλώνει πως υπήρχε άγχος, ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός ακραίος έδωσε τα εύσημα στους φιλάθλους της Σύρου.

Έτοιμος να ξεχάσει από αύριο κιόλας τη νίκη της Σύρου επικεντρώνοντας την σκέψη και την προσοχή του στον 2ο τελικό της Μεγάλης Δευτέρας δήλωσε ο Βασίλης Κουρνέτας στις δηλώσεις του.

Ο έμπειρος πασαδόρος του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον τελικό παραδέχθηκε πως δεν παίχθηκε καλό βόλεϊ, ενώ φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στον Τζέϊσον Γιαμπλόνσκι.

Ο Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, Με το που φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη μηδενίζουμε το κοντέρ, Δε νομίζω ότι παίχθηκε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Υπήρξε άγχος, εμείς σε γενικές γραμμές το διαχειριστήκαμε και καλύτερα και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο σέρβις μετά το 2Ο σετ ήμασταν και τυχεροί, αφού γύρισε το παιχνίδι με την κόκκινη κάρτα του Ανδρεάδη.

Χωρίς να θέλω να ξεχωρίσω αρνητικά η θετικά κάποιο παίκτη, αλλά ο Γιαμπλόνσκι έδωσε πολλές λύσεις όταν το μπλοκ του Φοίνικα ήταν οργανωμένο και καλοστημένο. Για εμάς, αλλά και για τη Σύρο οι τελικοί έχουν αρχίσει πολύ πιο νωρίς από σήμερα. Σίγουρα υπάρχει άγχος, αυτό του φιναλίστ και του αθλητή που θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό θα πρέπει να το διαχειριστούμε και να μην πιστέψει κανείς ότι με τη νίκη στη Σύρο τελείωσαν όλα».

Ο Τζέϊσον Γιαμπλόνσκι από την πλευρά του παραδέχθηκε πως δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ τονίζοντας «Περιμένουμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι, γιατί εμείς δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και περιμένουμε το Φοίνικα καλύτερο από σήμερα. Δεν ήταν ποιοτικός ο τελικός, στα δύο πρώτα σετ έγινα περισσότερα λάθη από πόντους. Συγχαρητήρια στους Φιλάθλους του Φοίνικα για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο».

Ο Δημήτρης Γκαράς εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη δήλωσε «Ανεβήκαμε άλλον έναν όροφο στην πολυκατοικία μας, που έχει ξεκινήσει από την αρχή χρονιάς. Νομίζω πως εμείς τα κάνουμε εύκολα ή δύσκολα, και για αυτό ήρθε το 3-0 . Αλλά πιστέψτε με τίποτα δεν είναι εύκολο… Η σειρά πάει στο Παλατάκι και περιμένουμε εκεί να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω είμαστε αρκετά έμπειροι αθλητές στην ομάδα για να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται τους τελικούς».