CHALLENGE CUP

Κοβάσεβιτς: «Δεν φοβηθήκαμε,αρχηγός η Στέλλα»

Κοβάσεβιτς: «Δεν φοβηθήκαμε,αρχηγός η Στέλλα»

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την πρόκριση του Ολυμπιακού η οποία συνοδεύτηκε απο σπουδαία εμφάνιση και δεύτερη νίκη κόντρα στην C.S.M. Βουκουρεστίου, εξέφρασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού, έπλεξε το εγκώμιο των παικτριών για το πάθος που εβγαλαν στο γήπεδο και ιδιαίτερα στάθηκε στην απόδοση της αρχηγού και πασαδόρου, Στέλα Χριστοδούλου την οποία χαρακτήρισε “πραγματική αρχηγό”: «Τώρα είμαστε καλά. Ίσως να αποτελεί έκπληξη μια φαινομενικά εύκολη νίκη, αλλά το να κερδίσουμε 3 σετ σε αυτό το γήπεδο που δεν το έχει κάνεις ούτε στη Ρουμανία ούτε στην Ευρώπη, είναι σίγουρα σημαντικό. Μπορεί στα στατιστικά να μην δει κάποιος μια έξτρα ποιότητα αλλά παίξαμε εξαιρετικά.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε κανένα σημείο δεν φοβηθήκαμε και ξέραμε τι θέλουμε και πώς να το πάρουμε. Από κει και πέρα αν και ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά και συγκεκριμένα για κάποια αθλήτριας, σήμερα η Στέλλα έπαιξε σαν πραγματικός αρχηγός και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για εμάς.

Τώρα θα κοιτάξουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αρκετές πληροφορίες όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι έχουμε και πιθανότητες πρόκρισης».

Λαζάρεβιτς: « Μάθαμε απο τα περσινά μας λάθη»

Η σπουδαία Άννα Λαζάρεβιτς υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε αλλά παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε ως ομάδα. Συγκρίνοντας τον περσινό αγώνα με τον φετινό δείξαμε ότι μάθαμε από τα περσινά λάθη μας.

Δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Επίσης είμαι χαρούμενη που γύρισε η Σάσκα (Χίπε) και είχε τόσο καλή εμφάνιση.

Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο και μπορούμε να πούμε ότι όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα.  Επίσης δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ αφού όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν και προέρχονταν από τον πάγκο απέδειξαν ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλη την ομάδα»

Χίπε: « Δεν ηταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε»

Η Σάσκια Χίπε που επέστρεψε δριμύτερη και τελείωσε το ματς με 11 πόντους, δήλωσε: «Όπως δήλωσε και η Άνα, είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο και πράγματι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Όμως ήμασταν συγκεντρωμένες και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Φυσικά χαίρομαι και για την επιστροφή μου και όλες οι κοπέλες με υποστήριξαν πάρα πολύ και ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο γύρο!»

Χριστοδούλου: «Πολυ σημαντική πρόκριση»

Η αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου που έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, είπε : «Νομίζω ότι πέρσι μας έγινε μάθημα η ήττα στον επαναληπτικό. Είναι ωστόσο  σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε ίδια με λίγες προσθήκες.

Μπορούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είναι σημαντική η πρόκριση αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γιώτα: «Πρόκριση που μας δίνει ώθηση»

Η πανέμορφη κεντρική Κατερίνα Γιώτα και απο τις κορυφαίες του αγώνα υποστήριξε : «Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την πρόκριση που θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα έχουμε δυο βδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».