DARK ROOM

Οικογενειακές ιστορίες

Οικογενειακές ιστορίες

Αιγάλεω και Μαρκόπουλο στο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας φρόντισαν να βγάλουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο ο αγώνας αυτός ήταν ξεχωριστός και ιδιαίτερος για την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την ξαδέρφη της Νικόλ Μολδοβανίδη που αγωνίστηκαν αντίπαλες σε έναν ιδιότυπο «οικογενειακό εμφύλιο».

Μπορεί ένα φιλικό προετοιμασίας να έχει και χαρακτήρα…. «εμφυλίου»; Η απάντηση είναι ΝΑΙ και δόθηκε το Σάββατο στο γήπεδο «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω. Εκεί όπου εκτός από το φιλικό μεταξύ Αιγάλεω και Μαρκόπολου, φιλοξενήθηκε ταυτόχρονα και ένας διαφορετικός αγώνας για την οικογένεια Μολδοβανίδη.

Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές πρώτες οικογενειακές κόντρες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ο «εμφύλιος» στην οικογένεια Μολδοβανίδη ανέβηκε επίπεδο και πλέον άνοιξε λογαριασμό για τις Εθνικές κατηγορίας.

Σε πρώτη φάση σε φιλικό, καθώς η Τατιάνα Μολδοβανίδη ως αθλήτρια του Αιγάλεω υποδέχθηκε την ξαδέρφη της Νικόλ Μολδοβανίδη και το Μαρκόπουλο σε φιλικό προετοιμασίας φιλοδοξώντας γρήγορα να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Α1.

Παρά την διαφορά κατηγορίας το Αιγάλεω και η Τατιάνα φρόντισε με το νικηφόρο 3-2 να  πικράνει την αγαπημένη της ξαδέρφη. Η 19χρονη ακραία δεν… χαρίστηκε στην αγαπημένη της Νικόλ καθώς από την γραμμή του σερβίς και τις επιθέσεις την… «σημάδεψε» αρκετές φορές.

Ο… «εμφύλιος» στην οικογένεια Μολδοβανίδη κράτησε συνολικά 5 σετ και

«Υπάρχει μεγάλη ένταση όταν παίζουμε αντίπαλες. Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω. Να σημαδεύω το «αίμα» μου ή να μην το σημαδεύω… Να το βοηθάμε να φαίνεται στην ομάδα του ή όχι; Όχι… Τελικά ήμαστε… κακές και πανηγυρίζουμε» τόνισε με ένα τεράστιο χαμόγελο η Τατιάνα Μολδοβανίδη καθώς ήταν και αυτή που έφυγε νικήτρια από το «Σταύρος Βενέτης».

Η Νικόλ μιλώντας για το κλίμα που επικρατεί όταν αγωνίζονται η μία κόντρα στην άλλη τόνισε «Σκοτωνόμαστε, πωρωνόμαστε μέσα στο γήπεδο, αλλά μετά όλα καλά».

tatiana-nikol-moldovanidi-2015 tatiana-nikol-moldovanidi-2-2015

Ένα μετά που είναι διαφορετικό από την «μάχη» καθώς η αυτή διαρκεί όσο και ο αγώνας…

«Μετά τα συζητάμε» είπε η Νικόλ για να γίνει πιο… αποκαλυπτική η Ναταλία λέγοντας γελώντας «Μετά θα πάμε για ένα ποτάκι χαλαρά να τα πούμε… Γενικά μετά είναι όλα καλά».

Όσο για τον αγώνα που άφησαν πίσω τους η ακραία του Αιγάλεω τόνισε «Η αλήθεια είναι πως και οι δύο ομάδες το προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες. Σίγουρα από το Μαρκόπουλο δεν αγωνίστηκαν κάποιες αθλήτριες, όμως όπως και να έχει είναι ομάδα Α1.  Νικήσαμε και ήμαστε πολύ ευχαριστημένες. Θέλουμε να πάμε καλά φέτος στο πρωτάθλημα» για να συμπληρώσει για το Μαρκόπουλο «Απ ότι βλέπω και το Μαρκόπουλο είναι ανεβασμένο. Έχει μαχητικές αθλήτριες, νέο πρόσωπα και μικρές σε ηλικία που έχουν μέλλον».

aigaleo-marko-2015

Από την πλευρά της η 16χρονη λίμπερο του Μαρκόπουλου σε συνέχεια των όσων είπε η ξαδέρφη της υπογράμμισε «Ήμαστε μικρές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κάνουμε δοκιμές για να δεθούμε ως ομάδα. Κάνουμε εύκολα λάθη, αλλά πιστεύω με τον καιρό να διορθωθούμε».