Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κράτησε Ανδρεόλα το City

Κράτησε Ανδρεόλα το City
Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 17χρονη πασαδόρο Καλλιόπη Ανδρεόλα ανακοίνωσε το Αιγάλεω που φρόντισε να κρατήσει στο ρόστερ του μια ακόμη αθλήτρια του που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του.
Στην παραμονή της Ανδρεόλα που θα ενισχύσει το τμήμα Νεανίδων προχώρησε η διοίκηση του Αιγάλεω στηρίζοντας έτσι τα δικά του παιδιά και αισιοδοξεί πως η 17χρονη αθλήτρια θα βοηθήσει παράλληλα και την γυναικεία ομάδα.
Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ
Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Καλλιόπη Ανδρεολα. Η Καλλιόπη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στο σύλλογο μας. Είναι γέννημα θρεμμα του συλλόγου μας και θα αγωνίζεται επίσης στο τμήμα νεανίδων. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
25/07/2022

Super Dekany για Αιγάλεω

Την απόκτηση της 30χρονης Ουγγαρέζας ακραίας Bernadett Dekany ανακοίνωσε το Αιγάλεω που πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή και με την έλευση της...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18/07/2022

Επέστρεφε στο City η Κάστανου

Μετά από 4 χρόνια σπουδών στις ΗΠΑ, η Λήδα Κάστανου επέστρεψε στο Αιγάλεω και θα ενισχύσει τις «κυανόλευκες» στην παρθενική τους συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια...