Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κραυγή αγωνίας απο Προύσαλη για Φίλίππο Βέροιας

Κραυγή αγωνίας απο Προύσαλη για Φίλίππο Βέροιας
Οι ώρες που περνά ο Φίλιππος Βέροιας είναι εξαιρετικά δύσκολες καθώς το μέλλον και η βιωσιμότητα της ομάδας κρέμονται σε λεπτές ισορροπίες αναγκάζοντας έτσι αρχηγό των “ερυθρολεύκων” Κώστα Προύσαλη να μιλήσει ανοικτά για το θέμα ζητώντας δημόσια βοήθεια απο τον κόσμο…
Λίγο μετά τον αποκλεισμό απο την συνέχεια του League Cup Νίκος Σαμαράς, ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3 δεν έκρυψε την εύλογη αγωνία του και προσπάθησε να προλάβει αυτά που… έρχονται!

Ο 41χρονος Ναουσαίος άσος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την αδιαφορία, την έλλειψη στήριξης που αντιμετωπίζει η ομάδα από τους φορείς της πόλης και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της Ημαθίας για να βοηθήσει το τμήμα με κάθε τρόπο.

Ο Κώστας Προύσαλης δήλωσε χαρακτηριστικά “Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Φίλιππο εφέτος. Έχουμε μείνει μόνοι μας. Δεν υπάρχει βοήθεια. Είμαστε αρκετά πίσω. Καταλαβαίνετε τι εννοώ… Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχει ομάδα από την Κυριακή και μετά. Καλώ έστω και την ύστατη στιγμή τον κόσμο της Ημαθίας, τους τοπικούς άρχοντες, το δήμαρχο, την Περιφέρεια και όλους τους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν όπως μπορούν αυτή την ομάδα. Εάν περάσουμε τώρα τις δυσκολίες και αυτή την τρικυμία μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι κρίμα μία ομάδα από την Περιφέρεια να μην έχει μία μικρή βοήθεια για να σταθεί στην επαγγελματική κατηγορία”.