CHAMPIONS LEAGUE

«Κρέμασε» τη σφυρίχτρα στο Παλαπανίνι!

«Κρέμασε» τη σφυρίχτρα στο Παλαπανίνι!

Με τον… καλύτερο τρόπο σε έναν αγώνα επιπέδου, ο Κύπριος ρέφερι Νίκος Ευγενίου (δεύτερος από αριστερά στη φωτό) κρέμασε τηνσφυρίχτρα  μετά από 25 χρόνια.

Τον τελευταίο του αγώνα ως διεθνής ρεφ που σηματοδότησε και το τέλος της διαιτητικής του καριέρας έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2015 ο Νίκος Ευγενίου στην αναμέτρηση DHL Modena – Lotos Trefl Gdansk 3 -0.

Τον τελευταίο του αγώνα ως διεθνής ρεφ που σηματοδότησε και το τέλος της διαιτητικής του καριέρας έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2015 ο Νίκος Ευγενίου ο οποίος κρέμασε την σφυρίχτρα  μετά από 25 χρόνια.

Ο Κύπριος διεθνής ρεφ ο οποίος θέλει να συνεχίσει την ενασχόλησή του με το βόλεϊ ως supervisor (παρατηρητής αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων) διαιτήτευσε τον αγώνα μαζί με τον Τσέχο Jan Krticka.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου κέρδισε η Modena -που επέστρεψε στο θεσμό 12 χρόνια μετά- με 3 -0 (25-16, 30-28, 25-12), σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Λεζ. Ο Νίκος Ευγενίου (δεύτερος από αριστερά) σε αναμνηστική φωτογραφία πριν από την έναρξη του αγώνα μαζί με τον  πρώτο διαιτητή του αγώνα Jan Krticka και τους δυο αρχηγούς των ομάδων τον Βραζιλιάνο Bruno (αρ. 1) της Modena και τον BartoszGawryszewski (αρ. 10) της  Lotos Trefl Gdansk.