Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κρίσιμες αναμετρήσεις

Κρίσιμες αναμετρήσεις

Η 16η αγωνιστική μετά τον αγώνα της Σύρου συνεχίζεται με το κυρίως πιάτο να διεξάγεται το Σάββατο όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παμβοχαϊκού με τον ΑΟΟ, όσο και το ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα.

Συνέχεια της 16ης αγωνιστικής με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για την πρώτη τετράδα, όσο και για την 8άδα

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚOΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας σε ένα παιχνίδι όπου κατά πολύ θα κριθεί η 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κυανοκίτρινοι» του Μέρτεν θέλουν οποσδήποτε την νίκη και το τρίποντο προκειμένου να προσπεράσουν τους «ακρίτες» από την 7η θέση και σε συνδυασμό με το εύκολο πρόγραμμα που έχουν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους ακόμη και για την 6άδα.

Ο Γερμανός τεχνικός στο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νεμάνια Στεφάνοβιτς ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον απασχολεί τον τελευταίο μήνα και έτσι θα μείνει εκτός.

Αντίθετα Νέμεθ και Ντουσάρμ δηλώνουν έτοιμοι να οδηγήσουν τον Παμβοχαϊκό στη νίκη.

Μιλώντας για τον αγώνα ο ακραίος της ομάδας της Κορίνθου Μιχάλης Σαρικεϊσογλου τόνισε «Υπάρχει απογοήτευση για την απώλεια των στόχων αλλά όλοι στην ομάδα θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Κατ’ αρχήν θέλουμε να νικήσουμε την Ορεστιάδα για να εξασφαλίσουμε θέση στην 8αδα και μετά να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας από την πλευρά του θέλει να πάρει τη νίκη και να κρατήσει την 7η θέση που έχει και γιατί όχι να κοιτά πιο ψηλά.

Χωρίς προβλήματα οι «πράσινοι» με καλή ψυχολογία θα παλέψουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουν στον Έβρο με όφελος.

Ο λίμπερο του ΑΟΟ,Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση υπογράμμισε «Είμαστε στην 7η θέση αυτή τη στιγμή με 2 βαθμούς διαφορά από τον Παμβοχαϊκό. Με μια ενδεχόμενη νίκη αυξάνουμε την διαφορά από τους Κορίνθιους και κοιτάζουμε για ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχουμε μια σειρά αγώνων με τους οποίους μπορούμε να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς. Πάμε για το καλύτερο».

Στα θετικά για τον Κώστα Δεληκώστα και η επιστροφή του Δημήτρη Βλασακίδη ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για έναν περίπου μήνα.

ΛΑΜΙΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η Κηφισιά θέλει το τρίποντο για να κρατηθεί στην 4άα του βαθμολογικού πίνακα.

Η μάχη παραμονής συναντά την μάχη της Ευρώπης και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Ο Γυμναστικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα όσο και αν η αποστολή τους είναι δύσκολη.

Ο νεαρός διαγώνιος της Λαμίας Γιάννης Μαδούρας μιλώντας για τον αγώνα τόνισε «Είναι ένα δύσκολο ματς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει αρκετά και θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά η Κηφισιά παρά το δύσκολο πρόγραμμα και τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κεντρικοί της θα διεκδικήσει τη νίκη για να πάρει δυνάμεις για την συνέχεια και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε για την αναμέτρηση «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κούραση καθώς σε 15 μέρες έχουμε 5 παιχνίδια με 3 μετακινήσεις. Αυτό το καταφέρνουμε γιατί έχουμε συγκέντρωση στους στόχους κ ισχυρή θέληση για τετράδα σε πρωτάθλημα κ Κύπελλο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε προβλήματα αλλά στην ζυγαριά η θέληση για διάκριση είναι βαρύτερη. Πάμε στην Λαμία να κάνουμε καλά αυτά που ξέρουμε και τότε όλα θα γίνουν».

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο κλειστό της Γλυφάδας η ΑΕΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τη νίκη να είναι κοινός στόχος και των δύο ομάδων, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι μετά την ενίσχυσή τους δείχνουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν απέναντι στην Ένωση.

Χωρίς προβλήματα, αλλά με πάθος για τι νίκη οι γηπεδούχοι του Χριστόφ θέλουν να κάνουν την ζημιά στους Εβρίτες και ο Τσέντομιρ Ίλιτς σχολίασε «Ο Εθνικός είναι καλύτερο ομάδα με πολύ καλό μπλοκ, αλλά πρέπει να παίξουμε μαχητικά να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την παραμονή μας».

Αντίθετα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπορεί να είναι το φαβορί ωστόσο άπαντες περιμένουμε να δούμε το πώς θα «περπατήσει» η ομάδα χωρίς τον Μπόζινταρ Τσουκ που έφυγε τις τελευταίες ημέρες.

Οι «ακρίτες» δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών με τον Ανέστη Δαλακούρα να υπογραμμίζει «Παρόλο που η ΑΕΚ δε βρίσκεται στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και παρά τα προβλήματα, αρχίζει σιγά- σιγά να γίνεται ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς που θα τους χρειαστούμε στην μάχη που κάνουμε για την τετράδα».