Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κρίσιμο 3ο ραντεβού στου Ρέντη

Κρίσιμο 3ο ραντεβού στου Ρέντη

Το τρίτο ραντεβού είθισται να είναι το πιο… σημαντικό, πόσο μάλλον όταν η σειρά στην Α1 Γυναικών είναι στο 1-1 και τη Δευτέρα (26/4, 19.00, Novasports 3, Βουδούρης – Τσιμπινός), Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Η σειρά γυρίζει και πάλι στου Ρέντη, εκεί από όπου ξεκίνησε αφού ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα με το Γιάννη Νικολάκη να ζητά αντίδραση από τις παίκτριές του, σημειώνοντας: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν λειτούργησε τίποτα καλά από την πλευρά μας και δώσαμε τον δικαίωμα στον ΠΑΟ που έπαιξε καλά να μας ισοφαρίσει. Έχουμε πει ότι πρέπει να αντιδράσουμε και είδα με ικανοποίηση την ομάδα να είναι πολύ συγκεντρωμένη το τελευταίο διήμερο. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας παρά μόνο την νίκη», ενώ  συμπλήρωσε: «Δεν παίξαμε καλά στο προηγούμενο μας, αλλά έχουμε πεπειραμένες αθλήτριες οι οποίες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Από την άλλη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο προπονητής Γιώργος Ρούσης που αντιμετώπισε το τελευταίο διήμερο πρόβλημα με την πασαδόρο Σοριάνα Πατσέκο να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα συμμετοχής της- ανέφερε:
«Ξεκινάμε από την αρχή και πρέπει να δείξουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να ανατρέψουμε τη σειρά υπέρ μας. Μετά τη νίκη της περασμένης Παρασκευής έχει αλλάξει η ψυχολογία αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι πιο ‘σκληρό’ απ’ όλα τα προηγούμενα που έχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό».