ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κρος στο Volleyplanet: «Τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Κρος στο Volleyplanet: «Τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Ο πρώτος γύρος της φετινής Volleyleague γυναικών έκλεισε με τον Παναθηναϊκό νικητή του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας πρώτη σκόρερ σε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις την διεθνή κεντρικό, Τζένιφερ Κρος.

Λένε ότι οι κεντρικοί ούτε κερδίζουν, ούτε χάνουν ένα ματς… αλλά στην περίπτωση της Κρος η «δουλειά» που κάνει μέσα στο γήπεδο δεν αποτυπώνεται πάντα στη στατιστική και η συμβολή της στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν καθοριστική. Πάντα χαμογελαστή και κυρίως με πάθος που θυμίζει τα παλιά «hummer» του φιλέ όπως ήταν κάποτε η Μαρίσα Φερνάντες, η Κρος μίλησε στο Volleyplanet κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση του πρώτου γύρου της Volleyleague.

-Μετά τον Ολυμπιακό, νίκη και επί του ΠΑΟΚ. Κάνε μας ένα σχόλιο για τον πρώτο γύρο; 

Με τον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι ξεκινήσαμε κάπως αργά, παρόλο το 1-0 στα σετ. Μετά βρήκαμε ρυθμό και τα καταφέραμε. Η σεζόν έχει πολλούς αγώνες και εμείς παιχνίδι με παιχνίδι δενόμαστε και βρίσκουμε ρυθμό. Όμως είμαστε χαρούμενες με τον τρόπο που κλείνει ο πρώτος γύρος, έχουμε ακόμα μια εβδομάδα. Τα ντέρμπι είναι κάπως έτσι, όποιος έχει ενέργεια και μομέντουμ συνήθως τα κερδίζει. Νομίζω ότι στο τέλος αυτά τα είχαστε εμείς, παλέψαμε πραγματικά και πήραμε τη νίκη.

Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ ήταν μέχρι τώρα δυσκολότερο εμπόδιο;

Δεν θα έλεγα ότι γίνεται σύγκριση. Προφανώς, θα μπορούσα να πω ότι βάσει της ιστορίας των ομάδων ο Ολυμπιακός αλλά και οι δυο ομάδες είναι πολύ διαφορετικές και έδειξαν τη δύναμή τους. Είναι και οι δυο πολύ καλές ομάδες και είναι σημαντικό για εμάς ότι κερδίσαμε και τα δυο αυτά ντέρμπι.

Κοινός παρονομαστής των δυο ντέρμπι, ήταν ότι τα είχατε εντός έδρας. Πώς είδες την ατμόσφαιρα;

Δεν έχω λόγια. Είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας.

Σε βλέπουμε να απολαμβάνεις κάθε ματς, περνάς το ίδιο καλά εκτός γηπέδου; Σου αρέσει η Ελλάδα;

Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Σύλλογο είναι μεγάλο και ιστορικό κλαμπ, είναι τιμή μου να είμαι μέλος.

Έπονται τα διπλά ματς με την Οστάνδη για το Τσάλεντζ Καπ στον Άγιο Θωμά. 

Θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξουμε δυο σερί μέρες. Με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό στα θετικά είναι ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και δεν παραπονιόμαστε γι αυτό. Θεωρώ ότι αν παίξουμε στο επίπεδό μας δεν θα έχουμε πρόβλημα».