A2

«Κτύπημα» Αιγάλεω με Σαμπάνη

«Κτύπημα» Αιγάλεω με Σαμπάνη

To εκπληκτικό μεταγραφικό ντεμαράζ για το Αιγάλεω συνεχίζεται.  Η δραστήρια διοίκηση του Παντελή Βλάχου στην προσπάθεια της να ετοιμάσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ  ενόψει του δύσκολου 2ου υποομίλου της Α2 γυναικών, προχώρησε στην απόκτηση της  Άρτεμις Σαμπάνη.

Η 32 χρονη ακραία-διαγώνια έχει ύψος 1μ.81, επιστρέφει στο Αιγάλεω μετά από πέντε χρόνια πανέτοιμη να βοηθήσει την ομάδα της επιτυχημένης προπονήτριας, Αγγελικής Αντωνιάδου,στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που την περιμένει.

Η Σαμπάνη ξεκίνησε το βόλεϊ το 1996 από τον Γ.Σ Κυψέλης και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θρίαμβος, ΖΑΟΝ, ΦΟ Βριλήσσια, Αιγάλεω, Πανιώνιο, Φοίνικα Σύρου  και πέρυσι στον Απόλλων Σμύρνης.

Sampani ypografi-3456789

Η σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω για την Σαμπάνη αναφέρει:

“Μια παίκτρια από τα παλιά θα ενισχύσει φέτος την γυναικεία μας ομάδα. Η έμπειρη ακραία Άρτεμις Σαμπάνη που το 2011 είχε συμβάλει στις επιτυχίες της ομάδας μας με την άριστη απόδοση της επέστρεψε κ πάλι στον αγαπημένο της σύλλογο.

Μάλιστα η αθλήτρια, σχολίασε για την μετακίνηση της στο σύλλογο μας :”Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Αιγάλεω μετά από 5 χρονια απουσίας κ που θα συμβάλω στο να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την Α1.

Sabani Apollon-34567

Χαίρομαι επίσης που θα έχω συμπαίκτριες με όρεξη και ικανότητες. Εύχομαι στην ομάδα μου πολλές επιτυχίες τη νέα σεζόν. Η διοίκηση του τμήματος volley καλωσορίζει την Αρτέμιδα κ της εύχεται να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες! ! “

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...