ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λ. Κωνσταντινίδου: «Ονειρευόμουν αυτό το Κύπελλο μεσημέρι και βράδυ»

Λ. Κωνσταντινίδου: «Ονειρευόμουν αυτό το Κύπελλο μεσημέρι και βράδυ»

ΑΡΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ηλίας Παπαϊωάννου

Σε “πελάγη ευτυχίας”, έπλεε μετά την κατάκτηση του ιστορικού” κιτρινόμαυρου” Κυπέλλου στην Άρτα η διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, που ζευγάρωσε τις κούπες της στο θεσμό, μετά την αντίστοιχη επιτυχία του 2019 με τον Ολυμπιακό , η οποία όπως δήλωσε ότι το “έβλεπε στα όνειρά της μεσημέρι και βράδυ”!

“Προερχόμασταν από ένα νικηφόρο σερί και υπήρχε κάποια πίεση παίζοντας απέναντι στον κάτοχο του του τίτλου Παναθηναϊκό. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά, αλλά βρεθήκαμε σε καλή ημέρα. Το περιμέναμε καιρό αυτό το Κύπελλο και προσωπικά το ονειρευόμουν μεσημέρι και βράδυ. Σε αυτή την επιτυχία έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής μας, ο οποίος μας βοήθησε φέρνοντας ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, πιο σύγχρονο και ως πασαδόρος είχαμε πολύ καλή σχέση” δήλωσε λάμποντας από ευτυχία, περισσότερο και από το πολύτμο τρόπαιο η 25χρονη Θεσσαλονικιά “μαέστρος” της “Ένωσης” που δεν έκρυψε στη συνέχεια ότι αυτός ο τίτλος άνοιξε την όρεξή της για το νταμπλ.

“Με αυτή μας την ιστορική επιτυχία αισθάνομαι πραγματικά πως ανταμείβονται επιτέλους οι κόποι μας και μας δίνει μία σημαντική ώθηση και ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσουμε στο νταμπλ” επεσήμανε η αρχηγός  της ΑΕΚ, που αφιέρωσε την πολύτιμη κούπα στους γονείς της Ηλία και Λιάνα, που σε ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού της την καμάρωναν από μια γωνιά στην κερκίδα.