Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λαγουδάκη η… πρώτη!

Λαγουδάκη η… πρώτη!

Η Κρητικοπούλα, Στέλλα Λαγουδάκη θα είναι το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΠΕ Ρεθύμνου, που έχει ως φετινό στόχο μια αξιόλογη πορεία στη φετινή σεζόν της Α1 Γυναικών.

Με… παπούτσι από τον τόπο του λοιπόν επέλεξε να ξεκινήσει τον ανηφορικό μεταγραφικό δρόμο ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ, Κώστας Ψαρουδάκης, αφού η Λαγουδάκη είναι ένα κορίτσι που γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια.

Γέννημα- θρέμμα Ρεθυμνιώτισσα η 28χρονη (1.82μ) πρώην ακραία της ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από 11 χρόνια στο “σπίτι” της και στην ομάδα της καρδιάς της, αφού εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα στο φιλέ και παρέμεινε μέχρι το 2004, όπου άνοιξε τα φτερά της και πέταξε για πρώτη φορά εκτός Κρήτης ως παίκτρια της “Ένωσης”.

Έκτοτε ακολούθησαν και άλλοι σταθμοί στην καριέρα της όμορφης αθλήτριας όπως ο Βύρωνας, το Μαρκόπουλο, η Κυψέλη (Πανελλήνιος), η Νάξος και τελευταία η Ν. Φιλαδέλφεια, .

Η Λαγουδάκη, που πέρα από τη σάλα έχει διακρίσεις και στο μπιτς βόλεϊ, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, βρίσκεται στην πατρίδα της, όπου παράλληλα με τις διακοπές της είναι θέμα ωρών να υπογράψει και το νέο της συμβόλαιο με τον ΟΠΕΡ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...