A2

Λάιος στο τετράγωνο στη Ν. Πέραμο

Λάιος στο τετράγωνο στη Ν. Πέραμο

Το “οικογενειακό” κλίμα της ομάδας της Νέας Περάμου ενισχύεται ακόμη περισσότερο φέτος , με το τεχνικό δίδυμο των Γιάννη και Αλέξανδρου Λαϊο.

Πατέρας και γιος, πρώην τεχνικοί σε Πανερυθραϊκό και Οδυσσέα Αμαρουσίου αντίστοιχα, που συνεργάζονται και πάλι ξανά μετά από 2 χρόνια στις γυναίκες του Ηρακλή Κηφισιάς, κατεβαίνουν από τα βόρεια προάστεια της Αττικής, για χάρη του σωματείου στη Νέα Πέραμο, προκειμένου να “χτίσουν” τη νέα ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στη φετινή Α2 Ανδρών και έπειτα από τις ατυχίες, αλλά και ευκαιρίες για άνοδο που είχε παλιότερα, να πετύχει επιτέλους το στόχο της.

Ήδη ο διακεκριμένος τεχνικός και και κορυφαίος πρώην πασαδόρος με τον 41 γιο του έχουν ξεκινήσει το φετινό σχεδιασμό και σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, έχουν κάνει συζητήσεις με 4 παίκτες, που αναμφίβολα μπορούν να βοηθήσουν την Κύζικο Νέας Περάμου στην υλοποίηση των στόχων της.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...