Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λαμία: 50% έκπτωση στις κάρτες!

Λαμία: 50% έκπτωση στις κάρτες!

‘Εκκληση στους φιλάθλους της Λαμίας, έκανε μεσω επίσημης ανακοίνωσης ο Γυμναστικός με στόχο να πάρουν κάρτες μέλους-διαρκείας, οι οποίες θα είναι μειωμένες κατά 50% σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου που βρίσκεται για 11η χρονιά στη Volleyleague ΟΠΑΠ:

“Mε την κλήρωση του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-2016 ξεκινά και επίσημα η πορεία του Γυμναστικού τη φετινή περίοδο.

Προπονητής στην ομάδα μας θα είναι ο Θαν.Κατσιγιάννης με βοηθό του τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο, προπονητικό δίδυμο που κατάγεται από τη Λαμία και οδήγησε πέρυσι επιτυχημένα την ομάδα μας για 11η συνεχόμενη χρονιά στη Volleyleague.

Η χρονιά είναι σημαδιακή αφού ο Σύλλογος κλείνει σαράντα (40) χρόνια από την ίδρυσή του και συνάμα θα αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα μετά από μιά ολόκληρη δεκαετία συνεχούς παρουσίας και επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου σ’ αυτή την επετειακή και δύσκολη για όλους οικονομικά χρονιά αλλά και σε αναγνώριση της υποστήριξης των φιλάθλων και φίλων του Γυμναστικού όλα τα προηγούμενα χρόνια, έλαβε την απόφαση να ξεκινήσει τη διάθεση των καρτών μέλους-διαρκείας με τιμή μειωμένη κατά ποσοστό 50% από την τιμή της προηγούμενης περιόδου.

Οι κάρτες θα διατίθενται από σήμερα 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου και φέρνει τον Παναθηναικό στο “Χαλκιοπούλειο”

Η Διοίκηση προσκαλεί τους Λαμιώτες να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Φίλαθλε Λαμιώτη

Ο Γυμναστικός είναι εδώ και σε χρειάζεται.

Ελα μαζί μας γιά μιά ακόμη χρονιά.”