Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λαμία : Όλοι μέχρι τέλους για μεγάλες στιγμές»

Λαμία : Όλοι μέχρι τέλους για μεγάλες στιγμές»

Η παρουσία 1000 και πλέον φίλων της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων και μάλιστα η διοίκηση του Γυμναστικού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η μάχη παραμονής κόντρα στην ΑΕΚ έληξε με νικήτρια την Λαμία, ωστόσο άπαντες φρόντισαν να δώσουν τα εύσημα στον κόσμο των «γαλάζιων» που στάθηκε στο πλευρό των παικτών του Θανάση Κατσιγιάννη γεμίζοντας το Χαλκιοπούλειο.

1000 και πλέον φίλοι του Γυμναστικού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρέθηκαν στο γήπεδο δίνοντας τεράστια ώθηση στην ομάδα για να επικρατήσει της ΑΕΚ με 3-0.

Η διοίκηση της Λαμίας μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο τονίζοντας πως πρέπει όλοι πρέπει να σταθούν στο πλευρό της για να ζήσουν και πάλι μεγάλες στιγμές.

Η ανακοίνωση της Λαμίας

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ευχαριστούν τους φιλάθλους της Λαμίας και του βόλεϊ για την υποστήριξή τους στις προσπάθειες όλης της ομάδας και τους καλούν να σταθούν στο πλευρό της ως το τέλος έτσι ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές».