Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λαμπρινίδου: « Νίκη ψυχολογίας στη Λάρισα»

Λαμπρινίδου: « Νίκη ψυχολογίας στη Λάρισα»

Στιγμές  από τη θητεία της στην Γαλλία και την Ιταλία, θύμισε η Μαρία Λαμπρινίδου το Σαββάτο στη Λάρισα. Με 18 πόντους και 4 μπλοκ, η 29 χρονη κεντρική της Ένωσης ύψωσε «τείχος» που συνέβαλλε αποφασιστικά, ώστε οι «κιτρινόμαυρες» να φύγουν με «καθαρό» τρίποντο (0-3) από τη Θεσσαλική πόλη.

Η κορυφαία παίκτρια της ΑΕΚ, δήλωσε ότι η νίκη κόντρα στο νεοφώτιστο Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό δίνει ψυχολογία στον «δικέφαλο» για το επερχόμενο ντερμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη για εμάς που μας έδωσε ψυχολογία.  Ο Φιλαθλητικός έπαιξε καλά στα δύο πρώτα σετ και μας πίεσε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε μικρά γήπεδα και ο ερχομός μας εδώ στο όμορφο αυτό γήπεδο, μας δυσκόλεψε. Σαν ομάδα πρέπει να βελτιώσουμε το άγχος που μας παρουσιάζεται όταν πάμε να «κλείσουμε» κάποιο σετ.

Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έχει την πληρέστερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο ως μέλη της ΑΕΚ δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι λιγότερο από νίκη σε αυτό το παιχνίδι, όσο δύσκολο και αν είναι».