ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμψη αστέρων από ΣΕΠΠΕ

Λάμψη αστέρων από ΣΕΠΠΕ

O Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης πιστός στο ραντεβού του για μια ακόμη χρονιά σε μια λαμπρή εκδήλωση φρόντισε να βραβεύσει αθλητές και αθλήτριες που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία τους στο Ελληνικό βόλεϊ.

Για περισσότερο από 2 ώρες το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μετατράπηκε κάτι από… πλανητάριο αστέρων…

Αστέρων το βόλεϊ που άλλοι πιο παλιά, άλλοι πιο πρόσφατα έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και τα ονόματά τους έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα των ετών για να θυμίζουν σε όλους τις επιτυχίες τους.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης φρόντισε στην εκδήλωσή για την συμπλήρωση 20 ετών από τα πρώτα του σεμινάρια να πραγματοποιήσει μια γιορτή αντάξια των βραβεύσεων και των μεγάλων αθλητών και αθλητριών που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ, Κώστας Χαριτωνίδης προλόγισε την εκδήλωση, λέγοντας: «Μου θυμίζει παλιές εποχές με γήπεδα γεμάτα από κόσμο. Πρώτα τα παιδιά που είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ πρέπει να δουν και θα το δουν και στη συνέχεια ότι το βόλεϊ παιζόταν σε μεγάλα γήπεδα. Εμείς από τη μεριά προσπαθούμε να κρατήσουμε το θεσμό του προπονητή ψηλά αλλά δεν είναι εύκολο. Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που βρίσκεται δίπλα μας και τους κκ. Στουραϊτη, Σιδέρη, Ρέρρα, Σύλλα, οι οποίοι είναι εδώ σήμερα».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο… άλμπουμ των αναμνήσεων πήρε ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Γιώργος Σαμαράς ο οποίος φρόντισε μέσα από φωτογραφικό υλικό στα σεμινάρια που έχει κάνει ο ΣΕΠΠΕ σε όλη την Ελλάδα να αναδείξει την προσπάθεια που γίνεται για να δημιουργηθούν οι νέες γενιές προπονητών.

Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μικρές αθλήτριες που είχαν την μοναδική τύχη να δούνε από κοντά τον Ραϊμόν Βίλντε, την Άκη Μπάμπουλη, την Φιφή Σαπαρέφσκα, τον Λιούμπομιρ Γκάνεφ, τον Νίκι Ζελιάσκοφ, την Ίρα Φεντότοβα, τη Μαρία και Νίκη Καραγκούνη, την Έφη Σφυρή, τον Φρέντι Μπρουκς, τον Αντρέϊ Κράβαρικ, αλλά και τον Νίκο Παπαγεωργίου. Τον ακούραστο και αγέραστο φυσιοθεραπευτή της Εθνικής μας ομάδας που επι σειρά ετών έχει προσφέρει πολλά στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ο ΣΕΠΠΕ φρόντισε με το καλύτερο τρόπο να παντρέψει το παρελθόν με το παρόν και το…. μέλλον του ελληνικού βόλεϊ που ήταν στην εξέδρα και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες περιμένουν την δική τους στιγμή.

Στην εκδήλωση πρώτος των… χορό των βραβεύσεων άνοιξε ο Νίκος Παπαγεωργίου που παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΠΕ Παναγιώτη Σιδέρη.

Στη συνέχεια στο πόντιουμ της εκδήλωσης ανέβηκε η Άκη Μπάμπουλη όπου τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά της στο βόλεϊ, ενώ για τον ίδιο λόγω βραβεύθηκαν οι Ίρα Φεντότοβα, Φιφή Σαπαρέφσκα, Μαρία και Νίκη Καραγκούνη. Μάλιστα η Μαρία λίγο μετά υποδέχθηκε τον σύζυγο της Δημήτρη Μπαχράμη και τον γιό της Αλέξανδρο που αγωνιούσε για την αγκαλιά της.

Από το βάθρο των νικητών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πύργος της Βαλτικής. Ο Ραϊμόν Βίλντε κατά  την παρουσία του στον Ολυμπιακό έζησε μεγάλες στιγμές όντας μέλος της «θρυλικής» ομάδας του 1992 όταν κατάφερε να γεμίσει το ΣΕΦ στο πλαίσιο του Final 4 του τότε Πρωταθλητριών.

Ο Βίλντε με συμπαίκτες τους Τριανταφυλλίδη, τον Ντράγκοβιτς, τον Μουστακίδη, τον Θεοδωρίδη, τον Φάκα, τον Αμαριανάκη και προπονητές τον Λαϊο και τον Πολύζο φρόντισαν να ξεσηκώσουν όλη την Ελλάδα με την πρόκρισή τους στον τελικό…

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Βίλντε είχε την ευκαιρία να συναντήσει εκ νέου τα… φιλαράκια του και να θυμηθούν τα παλιά και να είναι μια από τις δυνατές συγκινήσεις που πρόσφερε η βραδιά.

osfp-1992-anamnhstikh-2014 vilde-laios-2014

Ξεχωριστή στιγμή στις βραβεύσεις αυτή του Αντρέϊ Κράβαρικ. Ο Μπότσο για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση από τις πολλές μικρές θαυμάστριές του στην εξέδρα, έδωσε μαθήματα ψαρέματος, ενώ υπογράμμισε πως αν είχε την δυνατότητα να επιλέξει το που θα έκανε καριέρα ως αθλητής αυτή θα ήταν ξανά για την Ελλάδα.

Την βράβευση του Αντρέϊ Κράβαρικ πραγματοποίησε ο Νίκος Αντωνιάδης που του ευχήθηκε να μείνει  ο ίδιος Κράβαρικ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

kravarik-antoniadis-2014

Από εκεί και μετά βραβεύθηκε ο Νικολάϊ Ζελιάσκοφ ο οποίος με την παρουσία του σε ΑΟΟ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Νίκαια και Ηρακλή σημάδεψε το ελληνικό βόλεϊ με τον ίδιο να δηλώνει πως αισθάνεται την Ελλάδα πραγματικά ως 2η πατρίδα του.

Τελευταίος στις βραβεύσεις αλλά όχι έσχατος σε διακρίσεις και προσφορά στο βόλεϊ ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ. Ο θηριώδης Βούλγαρος έκλεψε την παράσταση και φρόντισε να θυμίσει προς όλους το πόσο υπέφερε στον Άρη από τις πρωινές προπονήσεις.

Ωστόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος φρόντισε να τον ανταμείψει και μετά από 17 χρόνια άπαντες να θυμούνται τα… κατορθώματά του.

ganev-xaritonidis-zeliaskov zeliaskov-triantafilidis-2014

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΠΕ 

SEPPE-2

nikh-maria-karagoyni-mayrikidis sfyri-saranteas-2014 papageorgioy-sideris-2014 fedotova-2014 babouli-2014 brouks-2014