DARK ROOM

«Λάμψη» ομορφιάς και μεταλλίων στην Στουτγκάρδη

«Λάμψη» ομορφιάς και μεταλλίων στην Στουτγκάρδη

Χαρά και περηφάνια «πλημμύρισε» από χθες την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Στουτγκάρδης, καθώς η Allianz ΜTV δεν αποτελεί μόνο το ομορφότερο σπορ της γερμανικής πόλης, αλλά και τρεις κατόχους μεταλλίων του φετινού Eurovolley σε Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία.

stuttgart_allianz mtv

Κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί μία ακόμη δικαίωση και «παράσημο» για τις τπροπονητικές ικανότητες του  “δικού” μας, Γιάννη Αθανασόπουλο που το καλοκαίρι επέλεξε να φέρει στην ομάδα του, την Σέρβα λίμπερο και εδώ και λίγες ώρες πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τεοντόρα Πούσιτς, αλλά και τις από χθες «ασημένιες» Ολλανδέζες δευτεραθλήτριες του Eurovolley 2017, Φέμκε Στόλτενμποργκ (πασαδόρος) και Νίκα Ντάαλντεροπ (ακραία). Και φυσικά, το «πρόσωπο» της αφίσας η πανέμορφη 23χρονη διαγώνια από το Μαυροβούνιο, Νικολέτα Πέτροβιτς.

allianz_stuttgart

Η σελίδα της ομάδας στο Facebook προτρέπει πάντως τις τρεις αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο, σε αντίθεση με την 4η άσο τους, Τσέχα Μλεϊνκοβα, που κατέλαβε την 12η θέση, «γιορτάστε όμορφα με τις ομάδες σας αλλά πάρτε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε σε εμάς στην Στουγκάρδη».

Βλέπετε σε 6 μέρες η Κυπελλούχος ομάδα και φιναλίστ της Bundesliga θα διεκδικήσει στην «TUI Arena» του Ανόβερου το Super Cup Γερμανίας από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Σβέρινερ.