Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λάππας: «Την απάντηση της ΕΣΑΠ δεν τη βλέπω πουθενά»

Λάππας: «Την απάντηση της ΕΣΑΠ δεν τη βλέπω πουθενά»

Θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των Ελλήνων πετοσφαιριστών έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ με τον πολύπειρο και εν ενεργεία διεθνή αθλητή, Ηλία Λάππα να τοποθετείται με τη σειρά του καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η… συζήτηση έχει φουντώσει!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ηλία Λάππα μέσω του facebook:

“Την απάντηση της ΕΣΑΠ δεν την βλέπω πουθενά!!! Ο ΠΑ.Σ.Α.Π έθεσε ένα σωρό ερωτημάτων και σε κανένα δεν έδωσαν απάντηση οι κύριοι της ΕΣΑΠ!! Αυτό το κείμενο 1000 λέξεων το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παρουσιάζει την πραγματικότητα στο επαγγελματικό βόλεϋ. Η πλειοψηφία των αθλητών πλέον κάνουν και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα ή έχουν την συνδρομή των γονιών τους αλλιώς θα το είχαν παρατήσει το άθλημα, αλλά η αγάπη τους για το άθλημα είναι αυτή που τους κρατάει συν τις αξίες και τις φιλίες που δημιουργούν μέσα στο γήπεδο από τους συναθλητές τους και από τους προπονητές τους και όχι από τους παράγοντες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Εννοείται ότι ο σύλλογος μας θα προασπίσει τα συμφέροντα των αθλητών και του αθλήματος όταν πρέπει και δεν θα σιωπήσει επειδή έτσι τους βολεύει. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!”

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...