Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λατίνοι και… καρντάσια

Λατίνοι και… καρντάσια

Δυο ξένοι στην ίδια πόλη. Χαβιέρ Χιμένες και Λούκας Ρανγκέλ αποτελόντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ δεν άργησαν να γίνουν «κολλητοί» και να γνωρίσουν σιγά –σιγά την Θεσσαλονίκη…

Ο ΠΑΟΚ τους έφερε στη Θεσσαλονίκη και οι ίδιοι, δείχνουν να την έχουν αγαπήσει. Ο λόγος για τους δύο πολλά υποσχόμενους λατινοαμερικάνους παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Λούκας Ρανγκέλ και Χαβιέρ Χιμένες, οι οποίοι, όπως μαρτυρούν οι λογαριασμοί τους στο instagram, απολαμβάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους τις ομορφιές της «νύφης του Βορρά».

Το αγαπημένο τους μέρος φαίνεται πως είναι η Νέα Παραλία και ο Λευκός Πύργος, καθώς έχουν βγάλει… selfies εκεί, ουκ ολίγες φορές. Οι δυο τους, που κάνουν αρκετή παρέα, όταν έχει καλό καιρό, δεν χάνουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην πόλη, με τον Ρανγκέλ να είναι εκείνος που “ανεβάζει” τις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο ίδιος μάλιστα, μιλώντας στο INPAOK για τη φιλία που τον συνδέει με τον Κουβανό συμπαίκτη του, τόνισε «Με τον Χαβιέρ, είμαστε όλη μέρα μαζί, είμαι από τα λίγα άτομα στην ομάδα που μπορεί να μιλήσει λίγο περισσότερο, λόγω της γλώσσας. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης.

Αυτόν τον καιρό, προσπαθώ να του μάθω να οδηγεί!

Όταν καταφέρνουμε να έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο, προσπαθούμε να κάνουμε τις βόλτες μας στην πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη και το να περπατάω στην Ν. Παραλία, είναι ό, τι καλύτερο. Καλύτερο από όλα αυτά φυσικά να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας σε ένα γεμάτο γήπεδο τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Πηγή : INPAOK.COM