ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λατρεία ΠΑΟΚ στο Μακεδονία (video)

Λατρεία ΠΑΟΚ στο Μακεδονία (video)

Η αποθέωση του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ ξεκίνησε και στη Θεσσαλονίκη με την άφιξη της «ασπρόμαυρης» αποστολή να την περιμένουν αρκετοί «ασπρόμαυροι» στο αεροδρόμιο Μακεδονία…

Οι στιγμές δόξας και αποθέωσης άρχισαν από το μεσημέρι  της Δευτέρας. Η «ασπρόμαυρη» αποστολή  έφθασε στα… πάτρια εδάφη και έγινε αντικείμενο λατρείας από 100 και πλέον οπαδούς τους.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου υποδέχθηκαν τους παίκτες της ομάδας με σύνθημα για Κύπελλο και πρωτάθλημα στον Λευκό Πύργο και παράλληλα αποθέωσαν τους Ρανγκέλ και Χιμένες.

Αυτά είναι λίγα από τα όσα θα ακολουθήσουν το απόγευμα στο Παλατάκι όταν και θα πάνε στο παιχνίδι μπάσκετ  του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακού.

Οι κάμερες τηλεοπτικών σταθμών κατέγραψαν την άφιξη των Κυπελλούχων Ελλάδος με τον Γιάννη Παντακίδη , Βασίλη Κουρνέτα να κάνουν δηλώσεις για την επιτυχία και τη συνέχεια της προσπάθειας στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα οι φίλοι του ΠΑΟΚ καταφέρθηκαν κατά των παικτών του ποδοσφαίρου και με νέο σύνθημα έδειξαν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα διαδραματίζονται στην ΠΑΕ.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ