Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λαζάρεβιτς: «Μπορεί να ήταν η τελευταία χρονιά εδώ»

Λαζάρεβιτς: «Μπορεί να ήταν η τελευταία χρονιά εδώ»

Η Άννα Λαζάρεβιτς είναι από τα πιο λαμπερά και χαμογελαστά πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο η Σέρβα ακραία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά το πέρας της τελικής σειράς όπου βρήκε τις “ερυθρόλευκες” για άλλη μια σεζόν πρωταθλήτριες.

Η ίδια εξήγησε το λόγο: «Είμαι τόσο φορτισμένη συναισθηματικά γιατί ίσως μπορεί αυτή να ήταν η τελευταία μου χρονιά εδώ. Έχω ζήσει εδώ δύο εκπληκτικά χρόνια όπου κατακτήσαμε δύο φορές το νταμπλ και φέτος φτάσαμε και στον τελικό του Challenge Cup. Ειλικρινά θα λυπηθώ πάρα πολύ αν φύγω, αλλά θα δούμε. Δεν τίθεται ερώτημα ότι λατρεύω τα πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά στη ζωή του αθλητή υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να σταθμίσει πριν πάρει τις αποφάσεις του. Θα δούμε όμως τι θα γίνει».

Τέλος, η Λαζάρεβιτς έκανε τον απολογισμό της σεζόν: «Το περιμέναμε γιατί και πέρυσι τους ίδιους στόχους είχαμε. Φέτος στην Ευρώπη μάθαμε από τον αποκλεισμό μας πέρσι από το Βουκουρέστι, ήμασταν πιο δυνατή ομάδα ως σύνολο, πιο έμπειρη, πιο δεμένη και γι’ αυτό έγιναν αυτά τα εκπληκτικά φετινά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στεναχωρημένες για την ήττα στον τελικό στο Challenge Cup γιατί χάσαμε από μία πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως να ακολουθούμε τα όνειρα μας».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!