Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Λευκή πετσέτα» ο Εθνικός Αλεξ/πολης!

«Λευκή πετσέτα» ο Εθνικός Αλεξ/πολης!

Συμβιβασμένος με την έκτη θέση στην Α1, είναι ο Εθνικός Αλεξ/πολης και κατεβαίνει το Σάββατο στην Αθήνα για τους αγώνες πλέι οφ με την Κηφισιά για θέσεις 5-6, σαν να είναι ο τελευταίος της χρονιάς.

Η πρόθεση της ομάδα της Θράκης να ρίξει πρόωρους τίτλους τέλος της φετινής σεζόν, ξεκινάει απο το γεγονός ότι τα αεροπορικά εισιτήρια που κλείστηκαν για την ομάδα προβλέπουν αναχώρηση από την Αλεξανδρούπολη το πρωί του Σαββάτου και επιστροφή το βράδυ της ίδιας ημέρας!

Μετά τη νίκη της Κηφισιάς στην Αλεξανδρούπολη, η αθηναϊκή ομάδα θέλει άλλη μία νίκη. Αν την πετύχει, η σειρά τερματίζεται εκεί. Αν νικήσει ο Εθνικός, θα χρειαστεί ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή, επίσης στην Αθήνα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θεωρείται πολυτέλεια στον Εθνικό Αλεξ/πολης που ταλανίζεται από φοβερά οικονομικά προβλήματα όλη τη χρονιά ενώ οι παίκτες του συλλόγου συνεχίζουν την αποχή τους από προπονήσεις εδώ και 19 μέρες.

Η επιθυμία της άμεσης επιστροφής του Εθνικού, είναι η αιτία που οδήγησε μάλιστα την Volley League να ορίσει το παιχνίδι για τις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν συνήθως όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο ορίζονταν αν δεν υπήρχαν τηλεοπτικοί λόγοι για τις επτά το το βράδυ. Αν όμως άρχιζε επτά, θα έχανε το αεροπλάνο της επιστροφής.

Για την ιστορία, το Σάββατο η πρωινή πτήση από την Αλεξανδρούπολη είναι στις 10.00 το πρωί και αυτή της επιστροφής από την Αθήνα στις 8.15 το βράδυ. Για να αναχωρήσει όμως κάποιος εκέινη την ώρα , θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στις 7.30 στο αεροδρόμιο.

Άρα, με 30-40 λεπτά δρόμο από την Κηφισιά ως το “Ελ Βενιζέλος” μέσω της Αττικής Οδού, η αποστολή θα πρέπει να αναχωρήσει από το Ζηρίνειο λίγο μετά τις εξίμισι το απόγευμα και κατά πάσα πιθανότατα πέντε ή τέσσερα σετ δεν προβλέπονται στην αναμέτρηση.