Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λεωφορείον ο… Πόθος

Λεωφορείον ο… Πόθος

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Απόλυτη εφαρμογή στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας βρίσκει η παραπάνω φράση καθώς οι “πράσινοι” ξεκινούν από τον Έβρο οδικώς για την Κόρινθο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Παμβοχαϊκό κατά την 4η αγωνιστική.

Για δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο και μακρινό ταξίδι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα το πραγματοποιήσει οδικώς. Κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού μετά το κακό ξεκίνημα, η ομάδα το μόνο που δεν χρειαζόταν στην προσπάθεια ανάκαμψης της ήταν μια επιπλέον ταλαιπωρία.

Και αν στην περίπτωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό υπήρξε μια δικαιολογία με την αναβολή της 1ης αγωνιστικής και την ανατροπή του αρχικού σχεδιασμού με το μπέρδεμα των κρατήσεων των αεροπορικών εισιτηρίων, τώρα δεν υπάρχει καμία…

Όπως κοινοποιήθηκε στους παίκτες η “πράσινη” αποστολή την Παρασκευή θα αναχωρήσει προς την Κόρινθο εκ νέου με… λεωφορείο αποδεικνύοντας πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα βάζοντας έτσι ένα επιπλέον εμπόδιο στο ήδη εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το σκηνικό στην Ορεστιάδα ολοένα και χειροτερεύει καθώς μετά τις κακές εμφανίσεις και τα απογοητευτικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναχαϊκή και Ηρακλή διαδέχονται τα νεύρα και ο προβληματισμός και όπως δείχνουν τα πράγματα και τα…οικονομικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : radioevros.gr