Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Λέσκοφ και Καρασαβίδη ο ΑΟΟ

Με Λέσκοφ και Καρασαβίδη ο ΑΟΟ

Κανονικά στην διάθεση του Μπάμπη Σταματόπουλου για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Ηρακλή τέθηκε ο Μαρίν Λέσκοφ, καθώς εκδόθηκε εγκαίρως το δελτίο του και ο Μολδαβός πασαδόρος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους «πράσινους»… Στην ομάδα του Έβρου και ο Βασίλης Καρασαβίδης που επέστρεψε και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή,χωρίς Κοπρίβιτσα ο Ηρακλής.

Στα χέρια του Μαρίν Λέσκοφ θα στηριχθεί η σημερινή προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς έπειτα από συντονισμένες κινήσεις της νέας διοίκησης εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του.

Ωστόσο ο Μολδαβός πασαδόρος δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο στην ομάδα των «πράσινων», αφού στην ομάδα επέστρεψε και θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Καρασαβίδης.

Ο νεαρός λίμπερο μετά την αλλαγή διοίκησης επέστρεψε στην Ορεστιάδα και συνεχίζει κανονικά με την ομάδα του Έβρου που βρίσκει ξανά τον βασικό της λίμπερο.

Από εκεί και μετά βασικός κεντρικός μαζί με τον Γιώργο Πεντίδη αναμένεται να ξεκινήσει και ο Βασίλης Στοϊλούδης που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ στην «πράσινη» αποστολή θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Διαμαντίδης.

Χωρίς ξένους ο Ηρακλής

Οι σημαντικές επιστροφές αλλά και μεταγραφές σε συνδυασμό με τις δυνατές απουσίες του Ηρακλή που έχει ταξιδέψει στον Έβρο χωρίς τους Καλαντάντζε, Πέντσεφ αλλά και χωρίς τον Σέρβο ακραίο Λαζάρ Κοπρίβιτσα ανεβάζουν την ψυχολογία των γηπεδούχων που θέλουν να φθάσουν στην πρώτη τους νίκη που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα εν όψει της συνέχειας.

Χαμηλές θερμοκρασίες

orestiada-plateia-2017 orestiada-xionia-2017Το τοπίο στην Ορεστιάδα θυμίζει Ανταρτική καθώς η πόλη του Έβρου εδώ και μέρες είναι χιονισμένη και οι θερμοκρασίες ξεκινούν από το 0 και φθάνουν ακόμη και τους -10 και -14.

Τα πάντα είναι καλυμμένα από το χιόνι με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να γίνονται αποκλειστικά με αντιολισθητικές αλυσίδες μιας και οι δρόμοι θυμίζουν παγοδρόμιο.

Η θερμοκρασία στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα χαμηλές αφού το σύστημα θέρμανσης όσο και να λειτουργεί δεν μπορεί να ζεστάνει τον χώρο και έτσι άπαντες θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο κρύο και τις… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...