Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λίγοι και καλοί στον Άρη

Λίγοι και καλοί στον Άρη

Με λιγοστά αλλά γνώριμα πρόσωπα ο Άρης ξεκίνησε από την Μίκρα την προετοιμασία του, με τον Γιάννη Μέλκα να περιμένει με αγωνία τις επόμενες ημέρες τις κινήσεις της διοίκησης για την μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων».

Το πρώτο ραντεβού στους «κιτρινόμαυρους» φέτος ήταν για λίγους και…. εκλεκτούς. Όσοι δηλαδή βρίσκονται στην ομάδα παρά την εξαιρετικά αβέβαιο μέλλον της, αφού ακόμη κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα με σιγουριά.

Ο Γιάννης Μέλκας μαζί με τους 7 παίκτες του βρέθηκαν στο γήπεδο Beach volley της Μίκρας για να μπούνε στις προπονήσεις και να αρχίσουν «ζέσταμα» για τη νέα χρονιά.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» είδε με ικανοποίηση τους Τζελάτη, Μπαμπαλιούτα, Χαριτωνίδ, Γκιρτζίκη και Μήλη να δίνουν το παρών στο ραντεβού και παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν να αρχίζουν το… τρέξιμο και την προπόνηση. Μάλιστα στην προπόνηση συμμετείχε και ο Απόστολος Αρμενάκης.

Σίγουρα τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Μέλκας περιμένει να μάθει το τι γίνεται σε διοικητικό επίπεδο με τον Ερασιτέχνη και βεβαίως την άμεση απόκτηση παικτών για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.