LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Λιγκ Καπ: Ώρα πρώτου τελικού στη Θεσσαλονίκη

Λιγκ Καπ: Ώρα πρώτου τελικού στη Θεσσαλονίκη
Στη διεκδίκηση του τρίτου τίτλου της σεζόν μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο μπαίνουν  (3/4, 20:15, Ε.Ρ.Τ.3) Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο PAOK Sports Arena.

Είναι η δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2021-22 που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός 3-0 και είχε πάρει τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» να προκρίνονται στον τελικό με νίκες 3-1. Κοινό σημείο τους οι ήττες που γνώρισαν στους ημιτελικούς του φάιναλ-4 του Κυπέλλου την περασμένη Παρασκευή 29/3 στη Λάρισα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, ο ΠΑΟΚ, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο του, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου, ενόψει της «ρεβάνς» στο Μετς την Κυριακή (07/04, 17:00).

Οι παίκτες του Δικεφάλου προετοιμάζονται σκληρά όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι σε αυτή την σημαντική πρώτη «μάχη». Στόχος για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι να ολοκληρώσουν την σεζόν μ’ έναν δεύτερο τίτλο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι,  πδήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Στο τέλος της χρονιάς, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να την θεωρήσουμε ως επιτυχημένη. Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ, το οποίο ήταν το πρώτο στην ιστορία της ομάδας, και τώρα μας δίνεται μία καλή ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο και με το Λιγκ Καπ, ένα τρόπαιο το οποίο λείπει από την συλλογή του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει δικαιολογία, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να παίξουν το καλύτερό τους παιχνίδι και μόνο τότε θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες όλων όσων πιστεύουν σε αυτούς».

Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Κυπέλλου στρέφει το ενδιαφέρον του στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος του Λιγκ Καπ.