Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λυκογιάννη: «Ψάχνουμε τη χημεία μας»

Λυκογιάννη: «Ψάχνουμε τη χημεία μας»

Την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της Ηλιούπολης, σχολίασε στη σελίδα του συλλόγου, η έμπειρη προπονήτρια της ομάδας, Δήμητρα Λυκογιάννη, η οποία υποστήριξε:

«Είναι μία νέα χρονιά, νέα αρχή, με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, νέα διοίκηση και νέους στόχους. Υπάρχει από την πλευρά μου αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά με τις αθλήτριες και όλο το προπονητικό «team».

Εύχομαι σε όλους μας υγεία και διάρκεια σε όσα κάνουμε καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Σίγουρα, είναι νωρίς για να πούμε το ο,τιδήποτε, γι” αυτό δουλεύουμε σκληρά ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στην έναρξη της φετινής χρονιάς.

 Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να βρούμε την απαιτούμενη χημεία, ενώ από τα προγραμματισμένα φιλικά θα δούμε τις ατέλειες μας, ώστε να διορθωθούμε και να «δέσουμε» ως ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένη μέχρι στιγμής καθώς τα κορίτσια ολοκληρώνουν επιτυχώς δύο εβδομάδες προετοιμασίας και προχωράμε σταδιακά στον προγραμματισμό μας«.

  Τα φιλικά της Ηλιούπολης

Φιλικά με Ολυμπιακό-ΠΑΟ΄και ΑΕΚ έκλεισε η Ηλιούπολη.Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί το Tετάρτη 21 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με Θέτιδα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο. Με ορισμένες ομάδες  να υπάρξουν διπλές συναντήσεις, ενώ οι ημερομηνίες είναι πιθανό να αλλάξουν.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων θα κλείσει μάλλον με τη φιλική συνάντηση απέναντι στη Θέτιδα στις 15 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το διήμερο 22/23 Οκτωβρίου.