Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λίμπερο a la carte

Λίμπερο a la carte

Στο… ακουστικό του μέχρι το σερβίς του αποψινού ντέρμπι με τον Άρη θα αναμένει ο λίμπερο της ΑΕΚ, Κόνραντ Γκούζντα, για να πάρει κάποια χρήματα και να αγωνιστεί, όπως κάνει εξάλλου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο νεαρός λίμπερο, που όπως και πολλοί συμπαίκτες του έχουν περάσει και περνάνε ακόμη πολύ δύσκολες στιγμές στην “Ένωση”, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την ομάδα, μέχρι την 6η αγωνιστική (8/12), συμμετείχε ανελλιπώς στην προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” για διάκριση.

Την 7η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, που η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Ανδρεάδη και τα… παιδιά του, δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του, καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης για πολλοστή φορά φέτος, δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτά που του υποσχέθηκαν.

Ακολούθησαν τρεις ακόμη αγωνιστικές που ο Γκούζντα, έπαιξε με ΓΣ Λαμίας (εντός), ΜΕΝΤ (εκτός) και Παμβοχαϊκό (εντός), έχοντας πάρει κάποια χρήματα για να φτάσουμε και πάλι στην 11η αγωνιστική, όπου και πάλι, απείχε από την αποστολή της ομάδας του για την Ορεστιάδα, όπου στη θέση του αγωνίστηκε ο Μιχαλόπουλος.

Σήμερα λοιπόν, ενόψει του καθορσιτικού αγώνα με τον Άρη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποσχέθηκαν και πάλι στον λίμπερο της ομάδας, που τις τελευταίες εβδομάδες είναι ζήτημα αν συμμετέχει σε πάνω από δύο προπονήσεις, πως θα τον πληρώσουν, αλλά μέχρι να δει το “χρώμα του χρήματος” ο Γκούζντα, δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του στη Γλυφάδα.