LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Λύνουν τους λογαριασμούς τους για φέτος Φοίνικας και Παναθηναϊκός

Λύνουν τους λογαριασμούς τους για φέτος Φοίνικας και Παναθηναϊκός
Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του 11ου Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα βγει από τη Σύρο όπου την Πέμπτη 5/5 o Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 3-2 στον Άγιο Θωμά  (19:15, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Βουδούρης, Μυλωνάκης).
Οι πράσινοι έχουν μικρό προβάδισμα αλλά και πάλι ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι η νίκη. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει στόχο τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να πάρει απ΄ευθείας την πρόκριση. Εάν νικήσει με 3-2 σετ η πρόκριση θα παιχτεί σε χρυσό σετ.

O πασαδόρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: “Στο παιχνίδι μπαίνουμε με τη νοοτροπία “όλα ή τίποτα”. Για μένα είναι τελικός, πιστεύω και για τους υπόλοιπους. Θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε, ιδίως μέσα στη Σύρο, στην έδρα μας που θα έχουμε και τον κόσμο να μας υποστηρίζει. Περιμένουμε να πάμε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ιδανικά να πάρουμε και το τρόπαιο. Θεωρώ ότι είμαστε ισάξιες ομάδες, πολύ δυνατές σε αντίστοιχους τομείς. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι να περιορίσουμε κάποια προσωπικά λάθη που κάναμε και να φανούμε λίγο πιο σίγουροι και ψύχραιμοι στους τελευταίους πόντους κάθε σετ”.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα προκρίνεται στον τελικό με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εάν ηττηθεί με 3-2 σετ θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο χρυσό σετ.

Ο Σλοβένος κεντρικός του Παναθηναϊκού Σάσο Στάλεκαρ δήλωσε: «Το πρώτο ματς με τον Φοίνικα για το Λιγκ Καπ ήταν πολύ απαιτητικό αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ο δρόμος για τον τελικό είναι ακόμα ανοιχτός και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι θέλουμε ακόμη έναν τίτλο».