Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λύτρωση στο Μπαχρεϊν για Παγιάν

Λύτρωση στο Μπαχρεϊν για Παγιάν

Το Μπαχρέϊν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Χόρχε Παγιάν ο οποίος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες προκειμένου να αναχωρήσει για το αραβικό εμιράτο…

Με προορισμό την Μέση Ανατολή και το Μπαχρέϊν  αναμένεται να φύγει τις επόμενες ώρες ο Χόρχε Παγιάν προκειμένου να βρει την ηρεμία του μακριά από προβλήματα και απαξιωτικές συμπεριφορές που συνάντησε μέχρι και την τελευταία στιγμή στην ΑΕΚ.

Ακόμη και οι τελευταίες ώρες του Χόρχε Παγιάν στην ΑΕΚ ήταν μαρτυρικές, καθώς ο Κολομβιανός διαγώνιος χρησιμοποιήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» με τον χειρότερο τρόπο.

Το τελευταίο παιχνίδι του Παγιάν με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη τελείωσε με ήττα 3-0, ωστόσο ούτε ο ίδιος θα πίστευε το τι θα συναντούσε στη συνέχεια.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» ταξιδεύοντας οδικός από την Θεσσαλονίκη έφθασε στην Αθήνα στις 04:00 τα ξημερώματα, ωστόσο Παγιάν δεν μπόρεσε να κοιμηθεί στο δωμάτιό του ξενοδοχείο στο οποίο έμενε καθώς ο επιχειρηματίας λόγω των οφειλών της ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να πάρει ούτε τα πράγματά του!!!!

Ο Κολομβιανός διαγώνιος φιλοξενήθηκε σε σπίτι φίλου του και το πρωί έπειτα από συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κατάφερε να πάρει τα πράγματα του και να ετοιμάζεται πλέον να ταξιδέψει στο Μπαχρεϊν για να βρει την ησυχία του αγωνιζόμενος σε κανονικές συνθήκες…