Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λονδρέζικος αέρας και φιλική νίκη ΠΑΟ!

Λονδρέζικος αέρας και φιλική νίκη ΠΑΟ!

Η… πολυεθνική αγγλική ομάδα Polonia SideOut London V.C βρέθηκε στη χώρα μας για φιλικά προετοιμασίας ενόψει του δικού της τελικού Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο και μεταξύ άλλων κόντραρε τις δυνάμεις της με τον Παναθηναϊκό που επίσης προετοιμάζεται για το Φάιναλ-4.

Οι… Άγγλοι δεν φημίζονται για το άθλημα του βόλεϊ, ωστόσο και μόνο που μια ομάδα κάνει προετοιμασία και κοτζάμ αποστολή σε άλλη χώρα είναι αυτό που λέμε… respect και για την εν λόγω ομάδα στα χρόνια λειτουργίας της κάτι τέτοιο γίνεται για δεύτερη φορά.

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό ήταν το τρίτο κατά σειρά, με την ομάδα του Ρούση να κερδίζει με 3-0 σετ (παίχτηκε και τέταρτο σετ 25-20) και τον Έλληνα τεχνικό να κοιτάζει την ετοιμότητα των αθλητριών του, να δοκιμάζει νέα σχήματα ενόψει του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευκαιρία πήραν όλες οι “πράσινες” με το φιλικό να είναι η καλύτερη… συμπλήρωση του ρεπό της αγωνιστικής στπο πρωτάθλημα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα προπονητή της Polonia SideOut London V.C, Μαρκ Κοντόπουλος λίγο πριν επιβίβασή του στο αεροπλάνο πρόλαβε να σχολιάσει στο Volleyplanet: «Ήταν 3 φιλικά προετοιμασίας για εμάςμε σκοπό να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον τελικό, όπουη αντίπαλος είναι δύνατή ομάδα. Έμεινα ευχαριστημένος. Με την Ευρυάλη δυσκολευτήκαμε, ήμασταν από το ταξίδι και εκτός κλίματος, με την Παλλήνη παίξαμε με ψυχή και καλή τακτική. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για μας ήταν πολύ δυνατό τεστ αφού είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το τέλος, η αναμνηστική φωτό με τις δυο ομάδες και την Polonia V.C να χαρίζει μια λονδρέζικου τύπου τσάντα στις αθλήτριεςτου ΠΑΟ ως ενθύμιο.

Συνολικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- Polonia SideOut London 3-0  (25-14, 25-11, 25-20)
Polonia SideOut London-Ευρυάλη 3 – 1 (17-25,25-17,25-22,25-20)
Polonia SideOut London-Παλλήνη  3 – 0 (29-27,32-30,25-18)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...