ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μ. Οικονομίδου: «Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μας…»

Μ. Οικονομίδου: «Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μας…»

Mε πίστη και αισιοδοξία ότι έφτασε η ώρα της “γαλανόλευκης” για μια πρόκριση σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών τρεις εορτάζουσες διεθνείς μας δύσκολα μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, αμέσως μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο στο Βόλο, για το… καλύτερο δώρο της γιορτής τους.

Μ. Οικονομίδου: «Πιστεύω ήταν το καλύτερο δώρο για την γιορτή μας. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο στόχος είναι εφικτός. Θεωρώ ότι στον όμιλό μας η Ουκρανία είναι η πιο δύσκολη ομάδα αλλά εμείς μπορούμε να πιάσουμε πολύ πιο υψηλά στάνταρ και θα τα καταφέρουμε»

Μαριαλένα Αρτακιανού: «Πιστεύω ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένες. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Πάμε βήμα βήμα. Θεωρητικά η Ουκρανία είναι η πιο δύσκολη ομάδα. Έχουμε δεθεί πολύ σαν ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καφέρουμε».

Παναγιώτα. Διώτη: «Όλες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό. Η ομάδα έχει δεθεί και νομίζω έχει έρθει ώρα να προκριθούμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαστε ομάδα, περνάμε καλά μεσα και έξω από το γήπεδο και αυτό πάντα βοηθάει»