Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μ. Ρουμελιώτης : “Με καθαρό μυαλό και υπομονή”

Μ. Ρουμελιώτης : “Με καθαρό μυαλό και υπομονή”

Χωρίς ανάσες συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στην Πάτρα οι παίκτες της Παναχαϊκής με τη νίκη να αποτελεί ήδη παρελθόν αφού οι “ροσσονέρι” προετοιμάζονται για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης…

Η νίκη κόντρα στον Ηρακλή έχει περάσει ήδη στο παρελθόν για την Παναχαϊκή που προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο μεγάλο αγώνα…

Η 5η εμβόλιμη αγωνιστική φέρνει τους Αχαϊούς κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ενώ η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη με τον αγώνα στον Έβρο κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Λίγο πριν το ταξίδι για την Αθήνα ο Μένος Ρουμελιώτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στο σημαντικό τρίποντο που πανηγύρισαν απέναντι στον Γηραιό αλλά και για την δύσκολη συνέχεια…

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και παρά την πίεση λόγω του πρέπει, παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Νομίζω ότι πλέον έχουμε βρει ρυθμό και παίζουμε καλό βόλεϊ» δήλωσε ο Μένιος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Πλέον έχουμε μπροστά μας δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια και το άγχος της Παναχαϊκής είναι την Κυριακή να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς στην Πάτρα.

Την Τετάρτη παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής όμως έχουμε παίξει φιλικά και τον γνωρίζουμε πολύ καλά.

Έχουμε πολύ δύσκολο έργο και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μην μας υποτιμήσει. Το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι διαφορετικό και έχουμε περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα όμως προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να κάνει ή να προσέξει περισσότερο η Παναχαϊκή προκειμένου να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος τόνισε «Κοιτάξτε, θεωρώ ότι το βασικό είναι να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι μας. Έχουμε διακρίνει κάποια κενά σε 4 παιχνίδια, αν καταφέρουμε να μικρύνουμε τα κενά στην απόδοση μας, τότε ο αντίπαλος μας θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να μας κερδίσει».