Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μάχη» βαθμών στην Τούμπα

«Μάχη» βαθμών στην Τούμπα

ΜΕΝΤ και ΑΕΚ «καίγονται» για βαθμούς και την Κυριακή (21/12, 18.00) θα μονομαχήσουν με στόχο τους βαθμούς, που θα τους απομακρύνουν από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ΜΕΝΤ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ ψάχνει την τρίτη νίκη της στην κατηγορία στην πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίτσης σχολίασε για την αναμέτρηση: «Βρίσκουμε αντίπαλο την ΑΕΚ σε μία καθοριστική και κρίσιμη στιγμή. Δεν ξέρουμε με πιο σχήμα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ, ούτε με ποιους παίκτες, ούτε σε ποιες θέσεις. Θα προσαρμοστούμε όταν δούμε τον αντίπαλο μας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η ΑΕΚ εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα. Αν παίξουμε όπως με τον Εθνικό και όπως στα τρία πρώτα σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη. Εάν πάρουμε τρίποντο θα ξεφύγουμε αλλά δεν θα έχουμε εξασφαλιστεί. Η μάχη για την παραμονή θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

Ντεμπούτο Κλαρούδα

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Κλαρούδα που επέστρεψε στην Ένωση και ταυτόχρονα στην τελευταία αναμέτρηση των τριών ξένων παικτών (Κρνιτς, Παγιάν και Ραντούνοβιτς), σύμφωνα με τα όσα έχουν διαμηνύσει οι ίδιοι, η ΑΕΚ θέλει διακαώς τους βαθμούς στην Τούμπα αφού αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και οι ξένοι παίκτες δεν βρουν τη «χρυσή» τομή στις διαπραγματεύσεις με τον «εν δυνάμει» πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη, τότε η κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι θα γίνει ακόμα δυσκολότερη.

ο υπηρεσιακός προπονητής, Γιώργος Κλαρούδας, δήλωσε: «Αυτό που προέχει είναι να σωθεί η ομάδα με κάθε τρόπο. Κάθε ένας που βρίσκεται στο οικοδόμημα της ΑΕΚ πρέπει να βοηθήσει. Προσωπικά δέχτηκα να βοηθήσω γιατί πονάω αυτή την ομάδα και γιατί πιστεύω πως η ΑΕΚ αξίζει όχι μόνο να μείνει στη Volleyleague αλλά μπορεί να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε πολλά προβλήματα, πολλές ελλείψεις, η ομάδα λόγω της περιπέτειας που περνάει έχει μείνει πολύ πίσω προπονητικά αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας».