A2

Με «μαέστρο» από τη Χιλή η ΑΕ Κομοτηνής (fot)

Με «μαέστρο» από τη Χιλή η ΑΕ Κομοτηνής (fot)

Ο διεθνής άσος της Χιλής, Matías Banda υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στην AE Κομοτηνή, προκειμένου να ενισχύσει την θρακιώτικη ομάδα στην προσπάθεια διάκρισης της φετινής Preleague.

O 25χρονος (1.90μ) πρώην πασαδόρος της αργεντίνικης Μοντέρος, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, καθώς τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε στην ελβετική Λιντάρεν του Άμιρσβιλ.

Σε δηλώσεις του στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ της Χιλής ο Μπάντα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του στην Ελλάδα, αλλά και τις υψηλές του προσδοκίες. «Όλα ήταν πολύ γρήγορα, την περασμένη εβδομάδα ενημερώθηκα  για το ενδιαφέρον της ΑΕ Κομοτηνής για μένα και αυτήν την εβδομάδα υπέγραψα το συμβόλαιό μου, ώστε να είμαι αθλητής της ομάδας και επίσημα. Πηγαίνω με υψηλές προσδοκίες σε μια ομάδα που φέτος επιδιώκει να διακριθεί και που με εμπιστεύτηκε γι ‘αυτό. Κατανοώ ότι θα είμαι ο μόνος ξένος στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη”, πρόσθεσε.

Για τον Μπάντα, που έχει αγωνιστεί επίσης στη Χιλή για Club St. Thomas Morus και Deportes Linares,  η νέα σεζόν στην Ελλάδα θα αποτελέσει την τέταρτη εμπειρία του στο εξωτερικό, μετά την Άμιρσβιλ και τις αργεντίνικες  Rivadavia Voley Villa Maria, Monteros.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

El seleccionado nacional ??, Matías Banda (@matias.banda), fue oficializado como nuevo refuerzo del AE Komotini (@ae_komotinisvolleyball), de Grecia ??, siendo su cuarto equipo que defiende en el extranjero y el segundo en Europa ?. Para leer nota completa ingrese a: www.fevochi.cl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fevochi (@fevochi) στις

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...